Gaya Internet MT,ZA
heh
Teraz som si čital o tom blbom obmedzení pre tahačov... Samozrejme medzi nich patrím takže ma to dost štve aspon že je to volne od 23:00 do 8:00 takže tahanica.. je to dost blbe pri 512 iba 512 MB za den... no ale stale lepšie ako 5giga za mesiac... no čo už budem tahat hlavne v noci... ale mohli na to trochu viac upozornit... iba zrazu som zistil že to ide akosi pomalšie... tak som sa pozren na ich stranku a zistil som toto.... jajaj
nepoznas fup aka sa uplatnuje takze tiskojjj napísal:sak to je chore kapacita siete by mala byt dostatocne dimenzovana na pocet uzivatelov ktory sa pripajaju pocas spicky a ak to tak nieje je to dost blbe no spoliehat sa na to ze na tahacov uplatnia fup je strasne ubohe a smiesne fakt to nedava zmysel
okrem toho ziadna siet nie je naprojektovana aby v spicke obsluzila 100% zakaznikov, obycajne je to 60 - 70%
len pre porovnanie nic take ako robi t-com sa tu nedeje, nastastie
Fair Use Policy je nastavené, ako to už pri lacnejších flatových programoch T-Comu býva zvykom, dosť prísne. P2P siete sú dostupné iba medzi 23. a 7. hodinou, pričom rýchlosť toku dát je obmedzená na 16 kbit/s.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ziadny provider nemoze zabezpecit aby kapacita siete vs. pozadovana celkova rychlost bola 1:1. Jedine co moze je zabezpecit si techniku tak aby dokonale shapovala prenos. Tak dimenzovanu siet ako si ty predstavujes nema ani Slovak Telekom, ale sekretarka na ST (rozumej jjj) to vie asi lepsie...jjj napísal:sak to je chore kapacita siete by mala byt dostatocne dimenzovana na pocet uzivatelov ktory sa pripajaju pocas spicky a ak to tak nieje je to dost blbe no spoliehat sa na to ze na tahacov uplatnia fup je strasne ubohe a smiesne fakt to nedava zmysel
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
pocuj nemam na mysli ziadneho konkretneho providera ale kapacita gaye vzlhladom na pocet zakznikov je fakt uboha nikdy som netvrdil ze konektivita ST je nejaka uzasna ... tam sa ti ale nemoze stat to co na gaii ziadne fupko tam neni okrem jedineho dotovaneho flatka a tam je to iba medzi 23 a 7 v noci coz absolutne nevadi pretoze aspon trosku sikovny uzivatel to dokaze jednoducho obist
Pri programe Internet Maxi Student sa v zaujme dosiahnutia rovnakej kvality a dostupnosti sluzby Vysokorychlostny internet pre vsetkych ucastnikov uplatnuju zasady korektneho pouzivania sluzby (FUP), ktore spocivaju v obmedzeni vyuzivania p2p sieti kazdy den vcase od 2300 do 700 hod rychlostou prenosu dat smerom k ucastnikovi 16kbit/s.

Tak tento blabol som zvedavy ked si vyhrabal.sundevil napísal:Fair Use Policy je nastavené, ako to už pri lacnejších flatových programoch T-Comu býva zvykom, dosť prísne. P2P siete sú dostupné iba medzi 23. a 7. hodinou, pričom rýchlosť toku dát je obmedzená na 16 kbit/s.
Pri programe Internet Maxi Student sa v zaujme dosiahnutia rovnakej kvality a dostupnosti sluzby Vysokorychlostny internet pre vsetkych ucastnikov uplatnuju zasady korektneho pouzivania sluzby (FUP), ktore spocivaju v obmedzeni vyuzivania p2p sieti kazdy den vcase od 2300 do 700 hod rychlostou prenosu dat smerom k ucastnikovi 16kbit/s.
http://zive.sk/h/Spravy/AR.asp?ARI=117796jjj napísal:Tak tento blabol som zvedavy ked si vyhrabal.
okrem toho ty vies aky konekt ma gaya?
ty kecas o obideni p2p sieti, co nie je absolutny problem, ale on xce vediet ako stiahnut XXX MB dat a nebyt medzi tahacmi, ale niekedy je medzi tahacmi velmi dobre,najma ked nas je v agregacnej skupine malo, potom tahas naplno aj niekolko dni, lebo mas dokonca mensiu agregaciu ako 1:8jjj napísal:Ak vies ako na to nieje to problem. Su tam trhlinky.
heh
No to su iba drísty!!!!!jjj napísal:Par ludi z martina ktorych poznam haluzilo s menenim ipeciek a mac adries. Aj tu na fore som to uz niekde videl.Viac o tom neviem gayu nemam ani by som si ju vzivote nedal.
Kód: Vybrať všetko
www.downhillsk.xf.cz/DW.jpgtu si pisal ze cracknuta!!!!hojko napísal:xtreme4: Preco tahas clone verziu ked je aj cracknuta??? Spravit ten trik v uTorrente, Azureuse alebo BitComete a tahat tak plny kotol vie uz velmi vela ludi, ale este nikto okrem tunelu neukazal nieco podobne na inych sietiach ako na torrente.
ked pouzijes kryptovany prenos ISP by nemal byt schopny to vediet odfiltrovat/obmedzovat ....xtreme4 napísal:tu si pisal ze cracknuta!!!!No a čo ma kodovanie spoločne z rýchlostou???? to mi vysvetli prosím ta!!!
imho to nefunguje na 100% ... mam Winet a skusal som ten uTorrent .. bez nejakeho valneho vysledku