ako na novy rok tak po cely rok
dneska nastala aspon pre mna zahada, kedze vypadol net uplne skusil som si aspon pingnut branu (192.168.1.1) a tu nastala ta zahada. ping ktory neprekrocil Odpověď od 192.168.1.1: bajty=32 čas < 1ms zrazu vypadol uplne a v niektorych pripadoch prekrocil 100ms(i ked ap je asi 2m po kabli) Statistika ping pro 192.168.1.1:
Pakety: Odeslané = 304, Přijaté = 277, Ztracené = 27 (ztráta 8%),
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách:
Minimum = 0ms, Maximum = 175ms, Průměr = 16ms
ale akonahle sa net rozbehol zase to islo na < 1ms, zahada alebo som lama skusil som zavolat aj kamosovy a ten mal presne to iste, zeby gaya nieco robila aj v tento den?
vidim,ze GAYA sa zasa prekonava,, rychlost 1,3 kB/s na 1Megovej linke v 'normalnej/netahacskej' agregacnej skupine najviac cloveka sere, ze si kupil antenu a APcko, skoda,ze tu vtedy este ADSL nebolo
LubosZ napísal:Vie niekto v ktorych mestskych castiach v Martine sa prave buduje optika ?
To asi nik nevie, a čo je smutné ani ľudia od gaya to nevadia, napísal som im mail ako to je z optikou v K2 a už sú to skoro dva mesiace čo som to napísal a stále mi nič neprišlo
Tyto gayaci maju zaujimavo vyriesenu tu hotline-linku, som zavolal na to cislo a sa mi ozvala plechova huba, ze ak chcem info a akciach mam stlacit 1, info o fakturach 2, servis 3. Stlacil som 3 a az po minute sa mi ozval obsadzovaci signal. A to som asi polhodinu skusal a nedalo sa tam dovolat. Tak pekne sproste to maju vyriesene.
A inak isiel vam net v nedelu 14.1.07 od cca 12:00 do vecera ?
skurud-hay napísal:To asi nik nevie, a čo je smutné ani ľudia od gaya to nevadia, napísal som im mail ako to je z optikou v K2 a už sú to skoro dva mesiace čo som to napísal a stále mi nič neprišlo
Treba tam zavolat, ja som tam uz 5 krat volal ohladom optiky na severe a stale to iste. Vraj su natiahnute iba ocelove lana ale kable nikde . Ale treba to brat z lepsej stranky, aspon je kde vesat pradlo.