ale doobeda ide internet super, horsie to zacina byt podvecer¨...
Gaya Internet MT,ZA
staci citat doslu postu:Smith napísal:no mzno to bude tym, no podvecer zacinaju padat pakety, pingy uplne strasne.. Ale v noci a doobeda to ide fajnovo..
Inac ludia, da sa vam dostat na FTP? Mne ani kamosovi nezere heslo a ani stranky co som mal na nom nefunguju
Vážený zákazník,
Dňa 4.5.2007 dôjde v sieti Gaya k viacerým zmenám, ktoré sa dotknú nastavení niektorých služieb:
Služba e-mail (posielanie a prijímanie pošty)
Pri službe autentifikácia odchádzajúcej pošty (SMTP) je nutné za svoje prihlasovacie meno napr. rkufrik doplniť @gaya.sk. Po novom bude teda prihlasovacie meno [email protected], heslo ostáva nezmenené.
Pri službe prichádzajúcej pošty (POP3, IMAP) je možné použiť nový spôsob prihlasovania napr. prihlasovacie meno: [email protected], naďalej však bude fungovať starý spôsob prihlásenia napr. prihlasovacie meno: rkufrik, heslo vo všetkých prípadoch ostáva nezmenené.
Služba FTP (uloženie súborov na web)
Pri službe FTP (uloženie súborov na web) je nutné používať nový spôsob prihlasovania, čiže za svoje prihlasovacie meno napr. rkufrik doplniť @gaya.sk. Po novom bude teda vaše prihlasovacie meno na službu FTP v tvare [email protected], heslo ostáva nezmenené.
Klienti, ktorí majú aktivovanú webovú stránku v tvare www.firma.sk, sa po tejto zmene budú na službu FTP pripájať s prihlasovacím menom [email protected], heslo sa nemení.
Služba WWW (webové stránky)
Pri službe www získava automaticky každý zákazník siete Gaya svoju www stránku v tvare www.váš_login.gaya.sk, napr. ak je váš login rkufrik, vaša www stránka bude mať adresu www.rkufrik.gaya.sk. Adresy vašich webových stránok, používané pred touto zmenou sa nemenia. Vaša webová stránka bude teda po zmene dostupná cez tieto adresy napr.:
www.rkufrik.gaya.sk
rkufrik.gaya.sk
www.gaya.sk/~rkufrik
www.gaya.sk/users/rkufrik
V súvislosti s týmito zmenami pre vás spoločnosť Gaya pripravuje jednotný managementový portál, kde si budete môcť online meniť nastavenia svojich služieb. O týchto zmenách vás budeme priebežne informovať. V prípade ďalších otázok sa prosím obráťte na naše centrum pre zákazníkov (Gaya, s.r.o., Jilemnického 12, Martin alebo na čísle 043/3240000).
S úctou
Vaša Gaya
-
Prometheus_49
Medium Expert
-
junior3
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mas "512/256kbit" vsak? Lebo tam je P2P blokovane... Inac aj ja by som rad vedel ako obist blokovanje P2P pri tej 512 kbit linke...xtreme4 napísal:Neviete preco mi zasa nejde P2P cez utorrent aj ked mam zapnute kodovanie.... boze ma to za stve ... neviete mi niekdo poradit??? nejaky program alebo co ako to obyst ??? dikes
-
Sagittarius
Guru