Gears of War
-
palciii
Re: Gears of War
mas SS. A preco nie xboxaci? vsak ked som hral daky bioshock MP tak co som isnpectil hracov tak daktori mali v profiloch hry co sa daju hrat len na xboxe... tak som sa domnieval tak =D nuz nic 
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ako to povedať, tak ti to vysvetlim takto: Máš svoj nick na PC na Games for Windows Live. Keby si si teraz kupil XBOX, môžeš zadať do XBOXu svoj nick a password z GfWL učtu na PC. Čiže inak povedane - GfWL učet = XBOX Live učet, preto môžeš hrať na jednom učte aj hry na XBOXe a aj hry na PC.palciii napísal:mas SS. A preco nie xboxaci? vsak ked som hral daky bioshock MP tak co som isnpectil hracov tak daktori mali v profiloch hry co sa daju hrat len na xboxe... tak som sa domnieval tak =D nuz nic
Ahoj, neviete my niekto poradiť s tým že pri zapnutí hry a naskočení úvodnej obrazovky sa nezobrazia texty ani tlačítko START?
-
lekoklatik
VIP
skúsiť preinštalovať ovládače na grafiku?
Nepomohlo preinštalovanie ovládačov na grafiku
-
Cyrus666
Light Professional
to je pirat ci original?
Skúšal som aj originál Gears of War CZ a robilo to to isté, preto som teraz stiahol CZ verziu z cztorrentu.
-
Cyrus666
Light Professional
skusal si aj patche? tu torrent verziu mozes v klude vymazat ked ti to robi na obidvoch
skúšal som všetky patche čo som našiel
Zdravim all,
dostal som GoW na Vianoce dnes. Poradi mi niekto ako nastavit profil mam vytvoreny na [email protected] ale nechce mi ho zobrat
.
Nejake rady ?
dostal som GoW na Vianoce dnes. Poradi mi niekto ako nastavit profil mam vytvoreny na [email protected] ale nechce mi ho zobrat
Nejake rady ?
-
uplink
VIP
Myslíš Windows Live profile?
-
aviceN
Guru
Sice to nie je odpoved na tvoju otazku, ale pri spusteni si vytvor offline profil a veselo mzoes hrat 
neposlete mi icq to sa neda tak pisat ked neviem kde ten offline profile vytvorim ...