dobry den. pred par mesiacmi sa mi stala taka "nehoda". pri hrani counter strike source sa mi z nicoho nic vypol PC a nesiel zapnut. nepamatam si presne co vtedy bolo na monitore, ale ked sa mi ho neako podarilo spustit, od toho momentu mi nejde graficka karta. lepsie povedane, nemozem nainstalovat ziadne ovladace, pretoze mi to nespusti win. skusal som to riesit cez rozne fora, skusal som vsetko mozne aj DriverCleaner, rozne ovladace aj starsie aj novsie .. tusim vsetko okrem nastavenia biosu. do toho som sa nechcel pustit kedze to je uz nad moje schopnosti.
takto som frcal bez ovladaca asi dva-tri mesiace az donedavna a dalo sa to kedze uz ziadne hry nehram a pocitac pouzivam len na internet a pozeranie filmov. lenze pred par dnami sa mi stalo to, ze som pustil film a zacal mi proste sekat obraz ale iba ked mam film na fullscreen. ked si zmensim okno na velkost asi 5x5cm na monitore tak sa to da ale to uz proste nie je ono. okrem toho graficka karta je velmi tepla, neda sa jej dotykat viac ako 5 sekund no neviem ako mam odmerat jej teplotu. skusil som Everest aj SpeedFan ale neako som sa z toho nevymotal. da sa vobec odmeriat teplota grafickej ked nemam nainstalovane ovladace?
a chcel by som vediet ci sa da este neako zachranit tento smejd alebo mam kupit novu grafiku?
moja zostava:
procak: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow(2 CPUs )
pamat: 1GB
grafika: GeForce NX8500GT 512MB
GeForce 8500GT proste odisla
Re: GeForce 8500GT proste odisla
Je to velmi tazke riesit takyto problem, lebo to moze byt hocico. Ja byt som na tvojom mieste skusil preinstalovat nacisto novy windows a znova nainstalovat ovladace natu grafiku. Ak bude problem pretrvavat tak si skus pozicat grafiku co ti bude tam pasovat od nejakeho kamarata. Ak ti pojde, tak tvoja grafika naozaj pomaly odchadza.
Zato takto jednoducho hovorim, lebo som mal tiez podobny problem a nakoniec som kupil rovno novu dosku s integrovanou grafikou (nehram velmi hry) a jedneho dna som siel skusit tu staru grafiku ze ci nahodou nepojde a isla. Problem bol v doske! Aj tak bola cela dohukana (MSI).
Zato takto jednoducho hovorim, lebo som mal tiez podobny problem a nakoniec som kupil rovno novu dosku s integrovanou grafikou (nehram velmi hry) a jedneho dna som siel skusit tu staru grafiku ze ci nahodou nepojde a isla. Problem bol v doske! Aj tak bola cela dohukana (MSI).
Re: GeForce 8500GT proste odisla
zabudol som podotknut ze som preinstalovaval aj windows a to niekolko krat .. tusim 3 alebo 4x .. a uplne na novo nainstalovat vsetky ovladace a nepomohlo ..
a aj by som skusil inu grafiku ale kamarat ma jednu nepotrebnu ale s AGP slotom a mne treba taku s PCI .. a ine k dispozicii nemam ..
a aj by som skusil inu grafiku ale kamarat ma jednu nepotrebnu ale s AGP slotom a mne treba taku s PCI .. a ine k dispozicii nemam ..