General Protection Fault

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
alfonz
Light Professional
Light Professional

General Protection Fault

Príspevok od používateľa alfonz »

Dnes som chcel zosieťovať notebook s PC cez LAN kábel na novej (!) inštalácii Windowsu (XP, SP2). Keď som ich len prepojil, nefungovali - na predchádzajúcej inštalácii pomohol sprievodca "Network Setup Wizard", tak som ho zapol, vyplnil, reštartoval - a nič.
To by mi až tak nevadilo, aj predtým sa to nejakým zázrakom rozbehalo, ale po cca 15-20 min. na internete mi vyhodí tabuľku Send/Don't Send a na nej píše: General Protection Fault neviem čo program svchost.exe, zavriem to a potom ide to najlepšie - zapnem film, nejde zvuk. Zapnem hru, v animáciách nejde zvuk, internet (Orange, modem Samsung) nefunguje, jednoducho musím reštartovať PC. Na googli som hľadal, nepomohlo, skúšal som či to nenájde TuneUp 09, System Mechanic, kdesi som čítal že môže pomôcť defragmentácia, nepomohlo vôbec nič. Nemáte nejaké rady? Začínam byť zbesilý, ešte trikrát reštartujem PC a sa na to vyseriem :D
//edit: zas sa mi to stalo, už som urobil screenshot:
Prílohy
GPF.JPG
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Je tej hlasky plny google :? Hned prvy odkaz, kde je nato aj patch.
http://support.microsoft.com/kb/894391
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

:slap: zabudol som dodať že ten patch som už skúšal.
//edit: ten patch som nainštaloval znova a musím zaklopať, zatiaľ som hodinu na nete a nič sa nestalo. Ak by sa to vrátilo, napíšem.
Napísať odpoveď