generator jar suborov

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
ppohoda
Amateur
Amateur

generator jar suborov

Príspevok od používateľa ppohoda »

Zdravim, nepoznate nahodou niekto nejaky generator jar suborov - teda java aplikacii do mobilu. Konkretne potrebujem excelovu databazu zmanit na nejaku databazu dostupnu pre mobilny telefon (java subor).
Dakujem.
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

pochybujem ze nieco take je :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nie je. Buď si nájdeš hotový program ktorý slúži na to čo potrebuješ a ešte lepšie by bolo keby vedel exportovať tie dáta aby si sa neupísal k smrti, alebo druhá (zložitejšia) možnosť: spraviť si taký sám.
pheo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pheo »

Mozno sa ti bude hodit nejake api na pracovanie s excelom, nieco som nasiel tu, mozes to potom pouzit na prevod:
Len som presne nepochopil ze to chces mat len v jar, prihodit do jar suborupredsa nie je problem, pouzitim nejakeho zip programu, kedze jar = nejaka verzia zip algoritmu,
nasledne si ho mozes ziskat cez nejakyNazovTriedy.class.getResource(x) , kde za x dosadis cestu k suboru - v podobe realtivneho linku , teda ak by si ho mal napr. v balíku data, tak cesta by bolo /data/subor.xls.

Keby nahodou bol nejaky problem s tym jarom tak nie je predsa problem vyuzit ant, aleo maven , pripadne hociktore lepsie IDE na javu (Netbeans, Eclipse), ktore ti ten jar spravia, staci ak to skopirujes do projektu

//autoeditácia príspevku ( 30 Nov 2008, 20:52 )
Ked teraz cumim do excelu ten predsa umoznuje ukladat v xml, tak de je problem :) , v mobilnom java api sa nevyznam ale nejaky sax parser tam hadam bude
Napísať odpoveď