Zdravim, nepoznate nahodou niekto nejaky generator jar suborov - teda java aplikacii do mobilu. Konkretne potrebujem excelovu databazu zmanit na nejaku databazu dostupnu pre mobilny telefon (java subor).
Dakujem.
generator jar suborov
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
pheo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Mozno sa ti bude hodit nejake api na pracovanie s excelom, nieco som nasiel tu, mozes to potom pouzit na prevod:
nasledne si ho mozes ziskat cez nejakyNazovTriedy.class.getResource(x) , kde za x dosadis cestu k suboru - v podobe realtivneho linku , teda ak by si ho mal napr. v balíku data, tak cesta by bolo /data/subor.xls.
Keby nahodou bol nejaky problem s tym jarom tak nie je predsa problem vyuzit ant, aleo maven , pripadne hociktore lepsie IDE na javu (Netbeans, Eclipse), ktore ti ten jar spravia, staci ak to skopirujes do projektu
//autoeditácia príspevku ( 30 Nov 2008, 20:52 )
Ked teraz cumim do excelu ten predsa umoznuje ukladat v xml, tak de je problem
, v mobilnom java api sa nevyznam ale nejaky sax parser tam hadam bude
Len som presne nepochopil ze to chces mat len v jar, prihodit do jar suborupredsa nie je problem, pouzitim nejakeho zip programu, kedze jar = nejaka verzia zip algoritmu,
nasledne si ho mozes ziskat cez nejakyNazovTriedy.class.getResource(x) , kde za x dosadis cestu k suboru - v podobe realtivneho linku , teda ak by si ho mal napr. v balíku data, tak cesta by bolo /data/subor.xls.
Keby nahodou bol nejaky problem s tym jarom tak nie je predsa problem vyuzit ant, aleo maven , pripadne hociktore lepsie IDE na javu (Netbeans, Eclipse), ktore ti ten jar spravia, staci ak to skopirujes do projektu
//autoeditácia príspevku ( 30 Nov 2008, 20:52 )
Ked teraz cumim do excelu ten predsa umoznuje ukladat v xml, tak de je problem