Genuine Windows XP License key
Genuine Windows XP License key
ako na to?
Re: Genuine Windows XP License key
opises z nalepky co mas na originalnej krabicke. alebo nalepenu niekde na pc
oki...problem je v to, ze PC som kupil na inzerat a reg. cislo som mal iba na papieriku...ten neviem najst a systm padol....
je tam zalozna particia ? ak nie a nemas ani insalacne CD tak si musis kupit nove.
Nie zalozna particia tam nie je.Dik za radu, nabuduce sa mi to nestane. Pocul som, ze existuje program, ktory by to vedel obnovit ...recovery, alebo nieco podobne. To je sila, mam notebook dva mesiace a uz ho mozem zahodit.Urcite to neviem nejakym spôsobom obnovit ci nainstalovat?
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2010, 15:25)
Nie zalozna particia tam nie je.Dik za radu, nabuduce sa mi to nestane. Pocul som, ze existuje program, ktory by to vedel obnovit ...recovery, alebo nieco podobne. To je sila, mam notebook dva mesiace a uz ho mozem zahodit.Urcite to neviem nejakym spôsobom obnovit ci nainstalovat?
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2010, 15:25)
pozri ked na spode nie je licencne cislo tak legalnu moznost ako tam dostat win, okrem kupi nemas. bud ten co ti predal book ti tam dal win nelegalne lebo od zaciatku to bol book bez OS. alebo proste tu nalepku strhol. ak by si mal nalepku nie je problem
Tak nic ine, len kupit nove XP? To je nefer, myslim si ze microsoft by mal zvolit inu registraciu ako nalepky.Uz sa necudujem ze existuju nekale produkty win. Ani mne nic ine nezostava, lebo nemam na to peniaze, uz len zistit ako na to. Pocul som o nejakom programe keyfinder.
Ta nalepka na PC nie je, tak ze ma asi predavajuci oklamal. Ako som do PC dal ESET cely padol.
Ta nalepka na PC nie je, tak ze ma asi predavajuci oklamal. Ako som do PC dal ESET cely padol.
nemusel ta nutne oklamat. proste ked ti predaval pc bez systemu tak ti tam len nahral neoficialny win. to uz bolo na vasej dohode co si kupoval a ci v cene bol aj OS.
asi tak dik....len dohoda bola ina a tu teraz riesim...dnes je asi tazko niekomu verit, to cislo som nakoniec nasiel a windows mi oznamil ze je neplatne, tak mas pravdu ze OS mi k PC nedal.