Geograf.sk - komentár prosím...

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
EMERICH
Amateur
Amateur

Geograf.sk - komentár prosím...

Príspevok od používateľa EMERICH »

Zdravím Vás, rád by som od Vás počul názor na moju webovú stránku http://www.geograf.sk. Stránka je tematicky zameraná na geografiu-zemepis a v prevádzke je od 30.augusta 2007. S tvorbou webu som začal v polovici augusta takže som viac menej zelenáč a ocenil by som Vaše názory, pripomienky, kritiku, pochvalu...čokoľvek...ďakujem veľmi pekne, prajem príjemný deň... :) :) :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nemam prilis graficke citenie, ale skusim to strucne zhrnut: Otrasne pozadie, taketo pozadie sa pouzivalo pred piatimi rokmi pre stranky tvorene cez FrontPage, dalej je to zbytocne animovane, ako horne menu, tak aj ten banner (alebo co to je) nizsie. Obe veci na mna posobia rusivo, navyse do designu nezapadaju. Menu mi pride dost zastarale, dnes sa uz zvykne pouzivat obycajne textove menu, ziadne velke obrazky. Stranky sa nacitavaju rad za radom, bolo by lepsie to vyriesit cez PHP script, aby si nemusel pri zmene menu ci loga menit kazdu stranku. To je moj strucny pohlad na vzhlad, obsahovu stranku som nepozeral a zrejme ani nemas zaujem o to hodnotenie.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

podla mna velmi zleeee. velmi nemoderne. takze idem spustit cast kritiky:
- velku cast povedal hojko, nebudem sa opakovat
- archiv clankov - preco su v selecte? ziadny nahlad, ziadna prehladnost, ziadne vyhladavanie v clankoch
- kalendar - je tam uplne zbytocne. a tiez tam svieti reklama pod nim powered by...
- nejako si zatazeny na pocitadla. vidim dve na domains, dalsie na naj
- môžete kontaktovať administrátora kliknutím *SEM* - klikni sem a podobne blbosti sa uz nejaky ten cas nerobia. co takto: mozes /link/kontaktovat admina/koniec linku/ ?
- ta flashova vec mi tam tiez nejako nesedi

celkovo mi to pripada ako vyplod e-stranok alebo spravene cez frontpage...
Napísať odpoveď