yazoo napísal:Nehovor, ze Facebook a MySpace nie su pre teba konkurencia. Kolko slovakov tam je zaregistrovanych a navstevuju to kazdy den? Dovolim si tvrdit, ze cez 1000 urcite. A kolko tych, co chodia na taketo portaly
prejdu na iny s tym, ze tam je to iste? Malo.

ehm, ty si nebol na tej jeho stránke, že nie?
no ale keď chcel zhodnotenie webu, tak tu máš:
Začalo sa to všetko včera. Registroval som sa, a po registrácii ma automaticky prihlásilo. Super, som tam. Bohužial, mám menšie rozlíšenie ako v nasa a tak mi nezobrazilo menu ktoré je vpravo (myslím to ktoré je "vpravšie", lebo je tam ešte jedno doslova moje menu kde mám môj profil, mojich priatelov, moje články, môj status a neviem čo ešte moje). Nakoniec som ho našiel keď som hladal odhlásenie lebo som nemal čo robiť. Ešte že som si dole všimol horizontálny scrollbar. Výborne, menu som našiel, mám o 3 možnosti viac ako samotné odhlásenie.
Skúsil som si poslať súkromnú správu keďže mi nikto nepíše. Ako inač, išlo o text <script>alert(1)</script> ktorý je už takým mojim rituálom. Vidím že od novembra to admin opravil, a tak som šiel spokojne spať.
Môj príbeh pokračoval dnes, a dnes začal byť zaujímavým. Idem sa prihlásiť, no bohužial si nepamätám email aký som si vymyslel pri registrácii. Možno keby to odo mňa chcelo nick, alebo keby sa ten mail kontroloval či je skutočný tak by to bolo lepšie. Asi na 10 pokus som ho uhádol a som zase dnu

Vidím novú správu. Výborne, od admina s predmetom xss a textom že je to dobre zabezpečené proti xss. Výborný pocit vedieť že si admin číta moje ss. Určite sa tam ešte vrátim a niekomu napíšem; pomyslel som si. Moje myšlienky rázom skočili na včerajší deň, kde som skúšal ešte niečo iné a skutočne som jednú xss dieru našiel. Schválne adminko: vieš kde? V profile [obr].
Tak som si dopísal ďalšie mínus, ešte stále však hladám plus prečo prejsť na túto stránku. Nejaké predsa musí mať. Verím tomu že má. Napríklad je plus že vyhladávanie je chaotické. Užil som si s ním vela zábavy, to nemá nikto iný. Keď hladám nick tak by človek čakal že mi ich vypíše abecedne

Tiež som nepochopil prečo keď som dal hladať vo veku od 0 do 1 tak mi našlo niekoľko ludí od 13 do 42 (pritom nula rokov tam mám ja, to je tiež zaujímavé že mi dovolilo vybrať dátum narodenia január 2009 pri registrácii

alebo keď som hladal od 19 do 25 tak mi našlo aj 13, ale aj 107 ročného)
Ok, plusy to nemá, aj tak som ale zažil kopec zábavy, a kôli tomu sa tam oplatí vracať.