Spoločenská sieť - Váš názor, vaše pripomienky

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Spoločenská sieť - Váš názor, vaše pripomienky

Príspevok od používateľa Hack2erSVK »

Zdravim , uz dlhsi cas pripravujem portál GigaCast momentálne sa nachádza vo final betatestingu a prebieha doladovanie chyb, priprava finalnej grafiky resp. bannerov a podobne. Preto sa vas chcem spytat na vas nazor, napady, kritiku, vylepsenia, zrozumitelnost webu a hocico ine co vas napadne co tomu chyba. Web najdete na domene http://www.gigacast.sk
Este by som chcel zamerat vasu pozornost na chat ktory je vhodnou alternativou k webom ako pokec a mozno aj k sietam ako icq. Profil si mozete upravit napr. nahranim vlastneho pozadia alebo vkladanim videi zo serverov napr. youtube alebo ceknito. Na vylepseniach stale pilne pracujeme takze stay tuned :)

Upozornujem ale este raz ze sa web nachadza v betaverzii co znamena ze sa mozu vyskytnu chyby ci uz funkcne alebo bezpecnoste, budem len velmi rad pokial ich oznamite aby sa mohli co najskor odstranit.
Odporucam ale aj sa zaregistrovat aby ste videli cely potencial stranky.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Vyzera to pekne, ale v sucasnej dobe ste uz pozadu. Keby ste s tym prisli pred myspace alebo facebookom, tak by to urcite malo potencial ale dnes uz asi nie.
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Zatial nam nejde o presadenie na zahranicnom trhu. Momentalne mame za ciel zaujat slovensky trh. Osobne si myslim ze sme aspon na urovni MySpaceu. Rozhodne taktiez odporucam vyskusat chat pretoze ten je skutocne skvelou alternetivou k ICQ alebo MSN.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ale myspace je popularny aj na Slovensku a samozrejme tu je aj Azet, ktory sa na nieco podobne transformoval tiez.
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ide o to ze GigaCast sme spustili v Novembri a tym padom sa neda hned ocakavat naval. Verim ze portal je plne konkurencie schopny a ci uz s azetom alebo s myspace.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mňa iba zaujalo že máš tolko drzosti to sem dávať. Už si to sem raz dal: http://www.hojko.com/kto-chce-otestovat ... t=gigacast a dostal si ban. Teraz si sa zaregistroval znova a znova to sem dávaš. Minule si dostal celkom dobrú kritiku, niektoré veci si opravil ale v podstate tam nevidím žiaden rozdiel, tak čo čakáš že ti teraz ludia napíšu?
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:mňa iba zaujalo že máš tolko drzosti to sem dávať. Už si to sem raz dal: http://www.hojko.com/kto-chce-otestovat ... t=gigacast a dostal si ban. Teraz si sa zaregistroval znova a znova to sem dávaš. Minule si dostal celkom dobrú kritiku, niektoré veci si opravil ale v podstate tam nevidím žiaden rozdiel, tak čo čakáš že ti teraz ludia napíšu?
Drzostou by som ani zdaleka nenazval. Neviem akym zazrakom sa ten prispevok presunul a na jeden account bol ban. Myslim si ze ludia by to mali poznat...ide o revoluciu v internetovej komunikacii :)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

o revoluciu ??? Naozaj si myslis ze si lepsi ako programatory vo svete?
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

To si nemyslim ale o revoluciu sa jedna urcite....treba byt pri tom :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Azet, Birdz, Facebook, MySpace. To su 4 portaly s podobnym zameranim. S tou revolicou asi pravdu mat nebudes. Uz len na slovensku mas 2 konkurentov. Bude to tazke, no mozno to casom vyskusam.
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Takze za 1. azet je odpad ktory iba tazi na svojich uzivateloch resp. popularite...kazdy nan nadava, Birdz - system to neni zly ale neni az tak moc podobny tomu mojmu teda to zameranie je ine. Myspace + Facebook - momentalne su pre mna nezaujimavy pretoze sa mi jedna o slovensky trh ale casom budem pre nich konkurencia.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Moc si veris. Tvoja stranka nieje ziadny prevrat. Konkurencia pre facebook nebude nikdy.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Hack2erSVK napísal:Takze za 1. azet je odpad ktory iba tazi na svojich uzivateloch resp. popularite...kazdy nan nadava, Birdz - system to neni zly ale neni az tak moc podobny tomu mojmu teda to zameranie je ine. Myspace + Facebook - momentalne su pre mna nezaujimavy pretoze sa mi jedna o slovensky trh ale casom budem pre nich konkurencia.
vies co maju vsetky menovane a ty nie? uzivatelov
kym ich nemas tak si nic, ziadna konkurencia, hole nic
na azet vsetci nadavaju, ale vsetci tam maju konto
birdz, boom, myspace su len okrajove zalezitosti
pri tempe akym stupa pocet uzivatelov facebooku na slovensku nebudes pre nich nikdy konkurencia
a za dalsie azet tazi z prezyvok a facebook zase z realnych mien + realnych ludi, takze vsetci, ktorym sa azet nepaci pre to, ze nevedia s kym maju tu cest, tak v tomto smere facebook vedie na celej ciare
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

To že máš sebavedomie je pekné, ale máš ho asi až moc :D...ale držím ti palce, pretože pokiaľ si niekto myslí že bez peňazí a reklám rozbehne takýto portál, tak to je dosť "nemožné" :-) . Nikto sa ti tam enbude registrovať pokial im neponúkneš niečo čo neni inde, a myslím si že všetko čo tam máš ty, tak je aj na iných weboch, a pokial mi povieš že tam je chat, tak to je síce pekné, ale na slovensku je dosť vela chatov a 90% z nich zývaju prazdnotou. A revolúciou by som to nenazval, lebo tam fakt nemáš NIČ revolučné ;-) a nehnevaj sa na mňa...neni tam nič revolučné ;-)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Nehovor, ze Facebook a MySpace nie su pre teba konkurencia. Kolko slovakov tam je zaregistrovanych a navstevuju to kazdy den? Dovolim si tvrdit, ze cez 1000 urcite. A kolko tych, co chodia na taketo portaly prejdu na iny s tym, ze tam je to iste? Malo. ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

yazoo napísal:Nehovor, ze Facebook a MySpace nie su pre teba konkurencia. Kolko slovakov tam je zaregistrovanych a navstevuju to kazdy den? Dovolim si tvrdit, ze cez 1000 urcite. A kolko tych, co chodia na taketo portaly prejdu na iny s tym, ze tam je to iste? Malo. ;)
ehm, ty si nebol na tej jeho stránke, že nie?

no ale keď chcel zhodnotenie webu, tak tu máš:

Začalo sa to všetko včera. Registroval som sa, a po registrácii ma automaticky prihlásilo. Super, som tam. Bohužial, mám menšie rozlíšenie ako v nasa a tak mi nezobrazilo menu ktoré je vpravo (myslím to ktoré je "vpravšie", lebo je tam ešte jedno doslova moje menu kde mám môj profil, mojich priatelov, moje články, môj status a neviem čo ešte moje). Nakoniec som ho našiel keď som hladal odhlásenie lebo som nemal čo robiť. Ešte že som si dole všimol horizontálny scrollbar. Výborne, menu som našiel, mám o 3 možnosti viac ako samotné odhlásenie.
Skúsil som si poslať súkromnú správu keďže mi nikto nepíše. Ako inač, išlo o text <script>alert(1)</script> ktorý je už takým mojim rituálom. Vidím že od novembra to admin opravil, a tak som šiel spokojne spať.
Môj príbeh pokračoval dnes, a dnes začal byť zaujímavým. Idem sa prihlásiť, no bohužial si nepamätám email aký som si vymyslel pri registrácii. Možno keby to odo mňa chcelo nick, alebo keby sa ten mail kontroloval či je skutočný tak by to bolo lepšie. Asi na 10 pokus som ho uhádol a som zase dnu :) Vidím novú správu. Výborne, od admina s predmetom xss a textom že je to dobre zabezpečené proti xss. Výborný pocit vedieť že si admin číta moje ss. Určite sa tam ešte vrátim a niekomu napíšem; pomyslel som si. Moje myšlienky rázom skočili na včerajší deň, kde som skúšal ešte niečo iné a skutočne som jednú xss dieru našiel. Schválne adminko: vieš kde? V profile [obr].
Tak som si dopísal ďalšie mínus, ešte stále však hladám plus prečo prejsť na túto stránku. Nejaké predsa musí mať. Verím tomu že má. Napríklad je plus že vyhladávanie je chaotické. Užil som si s ním vela zábavy, to nemá nikto iný. Keď hladám nick tak by človek čakal že mi ich vypíše abecedne :) Tiež som nepochopil prečo keď som dal hladať vo veku od 0 do 1 tak mi našlo niekoľko ludí od 13 do 42 (pritom nula rokov tam mám ja, to je tiež zaujímavé že mi dovolilo vybrať dátum narodenia január 2009 pri registrácii :) alebo keď som hladal od 19 do 25 tak mi našlo aj 13, ale aj 107 ročného)
Ok, plusy to nemá, aj tak som ale zažil kopec zábavy, a kôli tomu sa tam oplatí vracať.
Prílohy
gigacast.gif
(196.32 KiB) 1156 stiahnutí
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

audiotrack: Nie, nebol. Kam tym smerujes? Inac, celkom dobre na pobavenie tvoj post.

//audiotrack: no na jeho webe zďaleka nie je to isté, je tam toho omnoho menej
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Nikto necita tvoje SS stacilo sa pozriet do tvojho profilu a hned bolo jasne o co ti ide :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

yazoo: Na Facebooku je skupina so slovakmi, teraz na prelome rokov sa pokorila tusim hranica 50 tisic ludi.

Edit: Pardon, ide o hranicu 40 tisic, konkretne ich je teraz 45 tisic, nazov skupiny je Slováci na facebooku...koľko nás v skutočnosti je? a jej ID je 37462251138.
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Tuto hranicu (50K uzivatelov) by som chcel aj ja pokorit este tento rok na GigaCast-e. Samozrejme aktivnych uzivatelov.
Napísať odpoveď