gigahosting a podobne hostingy

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
slabikar
Amateur
Amateur

gigahosting a podobne hostingy

Príspevok od používateľa slabikar »

mam hosting u gigahostingu, na nom forum, ale akonahle mi pride na forum viac ako 50 ludi, hned mi forum padne. je toto normalne??? teraz planujem vytvorit par webov s premsmerovanim domen na tento hosting, ktory uz mam zriadeny ale bojim sa to urobit, ci mi nebudu padat vsetky weby, ak ich budem mat 10 a pride mi na kazdy naraz 5 ludi.

stavalo sa aj vam take nieco?
gigahosting tvrdi ze mam vela skriptov, co je blud, lebo aj ked som odsttranil vsetky 3 co som tam mal, tak stale padlo forum pri 50 uzivateloch naraz.

ktory iny hosting by ste odporucili?

diky
chronix
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: gigahosting a podobne hostingy

Príspevok od používateľa chronix »

slabikar napísal:mam hosting u gigahostingu, na nom forum, ale akonahle mi pride na forum viac ako 50 ludi, hned mi forum padne. je toto normalne??? teraz planujem vytvorit par webov s premsmerovanim domen na tento hosting, ktory uz mam zriadeny ale bojim sa to urobit, ci mi nebudu padat vsetky weby, ak ich budem mat 10 a pride mi na kazdy naraz 5 ludi.

stavalo sa aj vam take nieco?
gigahosting tvrdi ze mam vela skriptov, co je blud, lebo aj ked som odsttranil vsetky 3 co som tam mal, tak stale padlo forum pri 50 uzivateloch naraz.

ktory iny hosting by ste odporucili?

diky
asi websupport.sk alebo keby je to fakt dost velké forum tak najlepšie riešenie virtualný server a máš pokoj od každého, systém apache,mysql atd si nadstaviš podla seba a máš neni si obmedzovaný jak na webhostingoch...
slabikar
Amateur
Amateur

a virtualny sa kde da objednat? kolko stoji? vies mi dat viac info k tomu?

dik
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Napríklad skhosting.eu Vlastne si kúpiš virtuálny linuxový server (server na serveri), nainštaluješ si tam potrebné aplikácie, nastavíš ho podľa seba a spravuješ...
slabikar
Amateur
Amateur

ale tak to je riadne nehorazne ked mi pride na web 50 ludi a mi web padne. je toto normalne???
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

alebo napis na support nech ti zvysia prideleny limit na tvoju stranku... ked ich je proste naraz viacero tak to taha viac mb ako je to normalne a padne to.. abo nwm :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

50 ludi ako 50 ludi. Predpokladam, ze je problem v databaze a padne ta, teda odstavi ta limit. To moze byt sposobene chybnymi poziadavkami na databazu, takze mozno by to chcelo upravit scripty.
slabikar
Amateur
Amateur

dal som php forum, k tomu asi 3 adsense, padalo...
dal som prec adsense, padalo...
dal som nanovo cele forum, padalo...

vivat gigahosting a jeho pochybne servery
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

síce s gigahostingom nemám žiadne skúsenosti, ale keď som si pozrel ich "rádoby" prezentáciu, ktorá beží na joomle, má grafiku z roku 1991 a reklamné texty na úrovni začínajúcich freehosting serverov, tak by som sa po tej stránke ani neobzrel. Osobne môžem odporučiť na náročnejší projekt:

http://mediatemple.net/
Napísať odpoveď