gigahosting a podobne hostingy
gigahosting a podobne hostingy
mam hosting u gigahostingu, na nom forum, ale akonahle mi pride na forum viac ako 50 ludi, hned mi forum padne. je toto normalne??? teraz planujem vytvorit par webov s premsmerovanim domen na tento hosting, ktory uz mam zriadeny ale bojim sa to urobit, ci mi nebudu padat vsetky weby, ak ich budem mat 10 a pride mi na kazdy naraz 5 ludi.
stavalo sa aj vam take nieco?
gigahosting tvrdi ze mam vela skriptov, co je blud, lebo aj ked som odsttranil vsetky 3 co som tam mal, tak stale padlo forum pri 50 uzivateloch naraz.
ktory iny hosting by ste odporucili?
diky
gigahosting tvrdi ze mam vela skriptov, co je blud, lebo aj ked som odsttranil vsetky 3 co som tam mal, tak stale padlo forum pri 50 uzivateloch naraz.
diky
-
chronix
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: gigahosting a podobne hostingy
asi websupport.sk alebo keby je to fakt dost velké forum tak najlepšie riešenie virtualný server a máš pokoj od každého, systém apache,mysql atd si nadstaviš podla seba a máš neni si obmedzovaný jak na webhostingoch...slabikar napísal:mam hosting u gigahostingu, na nom forum, ale akonahle mi pride na forum viac ako 50 ludi, hned mi forum padne. je toto normalne??? teraz planujem vytvorit par webov s premsmerovanim domen na tento hosting, ktory uz mam zriadeny ale bojim sa to urobit, ci mi nebudu padat vsetky weby, ak ich budem mat 10 a pride mi na kazdy naraz 5 ludi.
diky
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
síce s gigahostingom nemám žiadne skúsenosti, ale keď som si pozrel ich "rádoby" prezentáciu, ktorá beží na joomle, má grafiku z roku 1991 a reklamné texty na úrovni začínajúcich freehosting serverov, tak by som sa po tej stránke ani neobzrel. Osobne môžem odporučiť na náročnejší projekt:
http://mediatemple.net/
http://mediatemple.net/