Zdravim...
Nainstaloval som si novsiu verziu Gimpu (2.6.1) no zmyzol mi hlavny panel, ktory vo verzii pred tym bol (vid. priloha)...
Tak neviem, ci sa stala nejaka chyba, alebo to tam nema byt, alebo ako...
GIMP 2.6.1
Vo verzii 2.6 tam to menu už nie je. Všetky položky sa odtiaľ presunuli do hlavného okna (tým je teraz okno s obrázkom).
Inak ten obrázok, čo tam je namiesto toho menu má používateľovi naznačiť, že obrázok sa dá otvoriť aj tak, že sa myšou presunie do toho okna s nástrojmi (kamkoľvek, takže je tam ten obrázok úplne zbytočný a väčšina ľudí si aj tak myslí, že to tam ostalo po nedokonalom odstránení toho menu).
Inak ten obrázok, čo tam je namiesto toho menu má používateľovi naznačiť, že obrázok sa dá otvoriť aj tak, že sa myšou presunie do toho okna s nástrojmi (kamkoľvek, takže je tam ten obrázok úplne zbytočný a väčšina ľudí si aj tak myslí, že to tam ostalo po nedokonalom odstránení toho menu).
Viem ze to menu tam je na otvaranie tych obrazkov... bolo to aj v starsich verziach, ale bolo tam aj menu... pytal som sa, lebo som si myslel, ze sa stala nejaka chyba... dik za odpoved...
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 21:47 )
mam este jednu otazku...
Tie hlavne okna, co su v zaklade, tak tam je okno: "cesty, kanaly, historia, vrstvy", proste co si dam date, ale ja mam problem s tym, ze ono ako keby sa mi to neaktualizovalo... proste mi to tam neukazuje, az ked otvorim napr vrstvy ako samostatne okno, tak uz to normalka ide... vie niekto preco???
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 21:47 )
mam este jednu otazku...
Tie hlavne okna, co su v zaklade, tak tam je okno: "cesty, kanaly, historia, vrstvy", proste co si dam date, ale ja mam problem s tym, ze ono ako keby sa mi to neaktualizovalo... proste mi to tam neukazuje, az ked otvorim napr vrstvy ako samostatne okno, tak uz to normalka ide... vie niekto preco???