gitara pre zaciatocnika
gitara pre zaciatocnika
dobry den chcem sa spytat ci je tato gitara dobra aspon pre mna ako pre zaciatocnika http://www.musicmarket.sk/62-yamaha/160 ... &back=view mam moznost ju kupit polrocnu za 70 eur chcem sa spytat ci s nou ma niekto nejake skusenosti alebo ci sa v tom niekto vyzna dakujem 
Re: gitara pre zaciatocnika
Tak ti poviem, ak si začiatočník a chceš vyskúšat na tom začať hrať, tak tá cena 70€ je fakt už maximum nad čo by som ja nešiel, ja som začínal gitarou z teska za 1000sk zažral som sa do toho a po roku som išiel na elektriku, a tá gitara z tesca hrá na chate a je fakt dobrá, nevravím, že niesu lepšie, ale tá čo si dal na ňu link je podstatne lepšia ako moja z tesca. Čiže ak máš peniaze a chuť si začat vybrnkávať, tak choď do toho, a pre žačiatočníka je až veľmo dobrá, že je polročná to vôbec nevadí, jedine čo by som hneď spravil je, źe by som vymenil nylonóve struny, ale na to prídeš sám. Čiže ja ti ju odporúčam.
otázka je... čo chceš hrať? chceš v budúcnosti hrať na elektrickej?
Totiž je veľký rozdiel klasická gitara a akustická gitara... V jednoduchosti, klasická gitara má široký hmatník s krátkou manzúrou a používajú sa nylonové struny. Akustická gitara má úzky hmatník (cca jak elektrická), dlhšiu manzúru (krk), a používajú sa oceľové struny...
Ak nechceš hrať klasickú hudbu (flamenco, swing...) tak by som do španielky nešiel
Totiž je veľký rozdiel klasická gitara a akustická gitara... V jednoduchosti, klasická gitara má široký hmatník s krátkou manzúrou a používajú sa nylonové struny. Akustická gitara má úzky hmatník (cca jak elektrická), dlhšiu manzúru (krk), a používajú sa oceľové struny...
Ak nechceš hrať klasickú hudbu (flamenco, swing...) tak by som do španielky nešiel
hej no ja sa chcem najprv naucit len tak vybrnkavat nejake tie zakladne pesnicky green day alebo take iba tak vybrnkavat melodiu nechcem hned ani akusticku ani elektroakusticku mozno o rok na to prejdem uvidim 
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
a možno o rok hrať prestaneš: ) vieš vôbec hrať ? bez urážky ale mňa veľa krát hobby prešlo tak len aby si nebol sklamaný že si zbytočne vyhodil peniaze. Ak by som sa držal scenára že sa hrať ešte len učíš tak potom by som si gitaru radšej len požičal povedzme na mesiac a uvidel či ma to chytí
no ked som bol mladsi tak som hral asi 2 roky ale len take uplne lahke vybrnavacky ale nejake pesnicky co poznam by som si chcel zahrat takze niesom uplny zaciatocnik 
kašli nato, nekupuj španielku... kup si akustiku... A kukať pri každom hobby na peniaze je trochu scestne, nie? Nebude sa lubit, predá... jaky problem