Gladiatus
podla toho ake prstene..kazdy prsten ma nejaky bonus napr..+3zrucnost +2 zranenie +20 zdravie atd....ja som si kupil prsten za 10 000zelovoc napísal:vie mi niekto povedat naco su dobre tie naramky a prstene vyssich urovni co stoja nenormalnne peniaze? lebo nic som si zatial nevsimol. aka je najvyssia dosiahnutelna uroven?
takze dostal som ulohu:
"Buď pozdravený bojovník. Ja som už príliš starý na to, aby som sa za niečim naháňal. Nemohol by si po niečo zabehnúť? Áno? Super! Ale čo som to vlastne chcel... Počkaj chvíľku, nech si to premyslím... Stále ma nič nenapadá! Je to čosi také... - áá - mám to! Dlhý prst banditu ! A najlepšie 1 ks - to by bolo skvelé!"
kde mam najst ten prst?
"Buď pozdravený bojovník. Ja som už príliš starý na to, aby som sa za niečim naháňal. Nemohol by si po niečo zabehnúť? Áno? Super! Ale čo som to vlastne chcel... Počkaj chvíľku, nech si to premyslím... Stále ma nič nenapadá! Je to čosi také... - áá - mám to! Dlhý prst banditu ! A najlepšie 1 ks - to by bolo skvelé!"
kde mam najst ten prst?
jezisi sak to je jastne mas to tam napisane!!DLHY PRST BANDITU tak chod do taboru banditov a ked vyhras tak ho ziskasFilipito napísal:takze dostal som ulohu:
kde mam najst ten prst?
pocuj, ked nieco nebudes vediet tak kludne napis ...Filipito napísal:prepac hrajem prvy den
vsimaj si hlavne tu spodnejsiu cast toto co ti povie krcmar, ja tam mam teraz napr.
Kód: Vybrať všetko
"Ave bojovník! Potrebujem tvoju pomoc. Vieš ako vyzerá Isundels Ukradnutá skrinka? Áno? Skvelé. Potrebujem z toho 4 ks. Dúfam, že to zvládneš. Potrebujem to čo najrýchlejšie!"Kód: Vybrať všetko
Nájdi 4 ks tovaru, zvaného Isundels Ukradnutá skrinka.
Úloha končí u postavy:Hostinskýked mas najst Dlhy prst Banditu tak logicky musis ist do tabora banditov.. neboj dostanes sa do toho
-
HarryPropr
Novice
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
Re: Gladiatus
čo je na tom zaujímave ?? ved je to 5.9 nie 6.9
Re: Gladiatus