Global Operations

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Global Operations

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Ta co, hrali ste niekto tu to hru ? :D Ja som sa ku nej po rokoch vratil a musim konstatovat ze aj napriek tomu ze je postarsia ma zaujala omnoho viac ako nove FPS ako HL2 atd... Najma prepracovana fyzika kde napr pri strelbe do dialky gulka pada na zem takze treba mierit vyssie, realisticky recoil, zvuky zbrani atd... Najzaujimavejsie je asi mnozstvo realnych zbrani a skoro kazda sa da vylepsit napr tlmicom alebo hladacikom atd...

Neviete nahodou o nejakej podobnej taktickej FPS kde sa daju vylepsovat zbrane pripadne aj samotna postava ? Dlhsie uz hladam ale stale neviem najst podobnu hru...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bola to dobrá hra, jedna z mála čo som hral. Prirovnal by som to counter striku, a neviem prečo si nezískala takú popularitu ako cs. Bolo to v rovnakom čase, a podľa mňa na tú dobu bola prepracovanejšia vo všetkých smeroch. Ešte to niekde doma na cd mám
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

jj skoda ze sa nehra tak masovo ako CS... urcite by to bolo zabavnejsie... v CSku je sice taktika pri CWckach ale so samostatnymi rolami by taka multiplayerovka nabrala uplne novy zmysel :D
Napísať odpoveď