gmail-zabudnute heslo

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
jukel
Professional
Professional

gmail-zabudnute heslo

Príspevok od používateľa jukel »

Zabudol som heslo na moj hlavý mail, zakladal som ho par rokov do zadu, ako mail ktory služi na zaslanie zabudnuteho hesla mam centrum.sk ktory som zakladal asi 10 rokov dozadu tak samozrejme heslo neviem ani tam, taktiež na gmail neviem ani tie bezpečnostne otazky

Som na ten mail prihlasený cez telefón, dá sa s tým ešte niečo robiť ?

telefon je iphone a iba cez app Mail, kde zmena nesla nejde.

Nenašiel som žiadny mail pre podporu len debilne FAQ s chybami.
M&M
Light Professional
Light Professional

Re: gmail-zabudnute heslo

Príspevok od používateľa M&M »

nezadaval si pri registracii telefonne cislo? Skoda ze tie bezpecnostne otazky napamätas.... Cez telefon si nemozes pozriet ulozene hesla? Ked ho tam mas ulozene. Je pre teba ten e-mail az taky podstatny?
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Nie nezadaval som telefon, nie cez telefon viem iba napisat heslo, teraz tam mam iba hviezdičky, Je dost podstatny, s niekym na podpore by som vedel potvrdiť že je to moj mail tým že všetko čo mi pride na dalsi gmail mail tak automaticky prepošle na ten strateny.... A na ten dalsi heslo viem
tysan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tysan »

donedavna fungovalo to ze iphone cez mobileme synchronizovalo keychan s macom a v macu si vies potom pozriet uz ulozene hesla k sluzbam, v icloude to momentalne nejde alebo som este neprisiel na to

napada ma ze by sa dalo po jailbreaku nejak dostat aj k keychanu iphone a odtial to nejak vydolovat
Napísať odpoveď