GN´R-Chinese Democracy

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

GN´R-Chinese Democracy

Príspevok od používateľa ColdRain »

Tak, po dlhom case sa konecne vsetci fanusikovia tejto legendy dockali, sice vlastne len Axl vydal novy album s kompletne vymenenou skupinou, co nan hovorite? Podla mna velmi mile prekvapenie kazdy to zatracoval, vychadzal 14 rokov,s tal cez 13milionov, ale podla mna skvely album technicky priam dokonale zvladnuty aranzmany skladieb su velkolepe a neodflaknute, zvukova kvalita je skvela, Axlvo hlas je sice iny, zoslabnuty, ale na albume stiha a spieva presne, nie falosne...tak cakam vase nazory
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No tento album naozaj dlho vychádzal dokonca až tak dlho, že som si asi pred rokom a pol stiahol nejaký GNR album Chinese Democracy a dlho som si myslel, že je to ono, až kým som nezistil, že Chinese Democracy vyjde v tomto novembri, ale niektoré skladby z Chinese Democracy tam boli ako napr. I.R.S. a Madagaskar. Ale Guns'n Roses nemám toľko odpočúvané aby som vedel porovnávať, ale má to svoj jasný štýl, lebo Axlov hlas je neopakovateľný. Napr. v jednej skladbe som našiel klavír podobný tomu z November rain.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ako fanúšika Guns n` Roses ma práve tento album až na dna tri songy celkovo sklamal a už to zdaleka nie je ten Gunz ako si ho pamatajú skalní.
Skoda rečí.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tento album nemal vyjst pod Guns nalepkou. ... sice neurazi, ale ani nenadchne ... su tam mozno dve - tri pesnicky, ktore sa fakt ze daju a inak caj ...
ColdRain
Addict
Addict

ano skalni budu urcite nadavat, nie je to uz album guns, nie je tam ta divokost, nesputanost a surovost, ktora bola ale hlavne na apetite for destructions, hlavne koli ich mladosti a nesputanosti ako osobnosti, ale aj tak si myslim ze je to velmi dobry album a songov som si tam nasiel urcite viac ako dva tri
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neviem, ja tam stale nepocujem guns´n´roses :-) ... myslim ze axel neni spatny, ale ostatni co su vo Velvet Revolver ho daleko prešťali ... tot moj osobny nazor, nic viac ... ako som povedal tri pesnicky tam maju premna iskru, ked sa nato teda divam ako na gunsov ... ostatne ma neoslovili ... samozrejme zvuk je super, a samotny song Chineese democracy je fakt chytlava vec ...
ColdRain
Addict
Addict

nordkapp_pb napísal:neviem, ja tam stale nepocujem guns´n´roses :-) ... myslim ze axel neni spatny, ale ostatni co su vo Velvet Revolver ho daleko prešťali ... tot moj osobny nazor, nic viac ... ako som povedal tri pesnicky tam maju premna iskru, ked sa nato teda divam ako na gunsov ... ostatne ma neoslovili ... samozrejme zvuk je super, a samotny song Chineese democracy je fakt chytlava vec ...
tak u mna je to skor opacne tak tri songy ma fakt neoslovili a pridu mi ako omyl, podla mna alebum ma uz od starych gunsov daleko, pride mi, ale ako take pokracovanie iluzii, vyzrete, ale predsalen pokracovanie
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ako skalny fanusik G'N'F'R sa viac tesim na novy album Velvet Revolver, teda ak neaky bude. Jedine skladby ktora ma aspon neak oslovili uviedol uz Saqittarius.
Skoda, Axl to pomrdal ako sa len dalo. A Axl a dredy? Nech ide do prdele... :?
Napísať odpoveď