Chcem sa spýtať ako Google kontroluje kliknutia v službe adsense (a či vôbec dokážu identifikovať proxy server) ... myslím že najjednoduchšie čo kontrolujú je:
1. IP adresa
2. Operačný systém
3. Internetové prehliadače
4. Rozlíšenie obrazovky
5. Javascript
6. Cookies
Ked ešte niekoho niečo napadne prosím píšte to sem
PS: čas sú peniaze
hej, lebo v googli programujú stredoškoláci. Si smiešny. Takéto kontroly tam tvoria možno 10%, zvyšných 90% sú zložité neuronové siete a genetické algoritmy ktoré rozoznajú podvod. Čo všetko zohladňujú a s akými váhami vedia len oni, ale neverím že takéto banality ktoré viem oklamať aj bez proxy
audiotrack napísal:hej, lebo v googli programujú stredoškoláci. Si smiešny. Takéto kontroly tam tvoria možno 10%, zvyšných 90% sú zložité neuronové siete a genetické algoritmy ktoré rozoznajú podvod. Čo všetko zohladňujú a s akými váhami vedia len oni, ale neverím že takéto banality ktoré viem oklamať aj bez proxy
Ešte mi povedz že ma sledujú cez webku a bude to v p...
pozri, pýtal si sa, dostal si odpoveď. Ak si myslíš že tvoja je správna a ja ťa straším alebo moc fantazírujem, tak si klikaj a naháňaj doláre ale potom nebuď smutný keď ti zrušia účet a nič nedostaneš
audiotrack napísal:pozri, pýtal si sa, dostal si odpoveď. Ak si myslíš že tvoja je správna a ja ťa straším alebo moc fantazírujem, tak si klikaj a naháňaj doláre ale potom nebuď smutný keď ti zrušia účet a nič nedostaneš
Já som sem chcel aby ste písali iba ďalšie reálne možnosti ... Neklikol som si na vlastnú reklamu ešte ani raz
Môžu sa zapojiť aj ostatní ...