Google Android OS
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
Android od verzie neviem ktorej aplikacie sam ukoncuje (asi od 2.3.3 alebo tak nejak).
hej, ale po akej dobe?
no nie som si tým istý. keď mi baterka klesla za 4 hodiny o 30-40% a to som s tabletom nič nerobilhojko napísal:Android od verzie neviem ktorej aplikacie sam ukoncuje (asi od 2.3.3 alebo tak nejak).
vypol som wifi, screen a toto sa včera stalo
Nainstaluj si https://play.google.com/store/apps/deta ... tterystats Mal by ti pomoct najst ze kde moze byt problem.
-
uplink
VIP
Heh, pri tom grafe som včera ukazoval One X jednému klientovi, čo má iPS4 a nechcel veriť že už ide 3tí deň a mal som 23% baterky. A to som volal cca 3 hodiny + sa hral a počasioval a netoval
...to len bokom.
android ich sice zatvara, ale si ich aj otvara, viem to z vlastnej skusenosti a z pouzivania taskkillera, napr. appku cas.sk a sme.sk vypinam cez taskkiller aj 4x do dna, pritom to citam iba vecer ...
(2.3.4 a na ics to iste...)
(2.3.4 a na ics to iste...)
-
hojko
Site Admin
CheZteR: V tom pripade si uprav autorun, nech sa nepustaju tie aplikacie po starte, vecer precitas a potom ich vypnes, pripadne ich killnes.
kde a ako sa to upravuje? 
-
hojko
Site Admin
Treba na to pouzit program, napis do play "autorun" na najdes toho az, az.
-
Bad.boy
Medium Professional
najlepsia appka na wifi tethering?
-
krankenwagen
Professional
Caute, kamaratke na novom HTC Desire C po otoceni na sirku zmizne klavesnica, dole sa objavi prazdne pole, rovnake ako hore, no dolne pole reaguje na stlacene klavesy, ako keby tam boli, iba su skryte. Na vysku je vsetko v poriadku. Podarilo sa mi to vyriesit tym, ze som zmenil klavesnicu za iny typ a vratil som ju spat. No vydrzalo to jedno poobedie a problem nastal znova. Co by som mohol spravit, aby sa problem natrvalo odstranil? Skusali sme restartovat..
Dik, K+
Dik, K+
vitete mi niekto vysvetliť, ako je možné, že ZAS mi cez noc vybilo baterku zo 100% na 46%? Večer som všetky aplikácie z multitaskingu killol ručne a aj aplikáciou ram booster.
screen z aplikácie BetterBatteryStats
screen z aplikácie BetterBatteryStats
a co ten zapnuty BT? 
len si posielal screen do pc?
len si posielal screen do pc?
ráno som si zdieľal net z mobilu. podľa tej aplikácie BT beží len cca hodinu (od rána)
Divne ze awake si ho mal skoro cely cas. Menil si nanom kernel? Aky mas nadstaveny minimalny takt CPU ?Shwollo napísal:ráno som si zdieľal net z mobilu. podľa tej aplikácie BT beží len cca hodinu (od rána)
tak vidim ze podtaktovanie procaku na 125mHz v standby rezime, v necinnosti prinasa svoje ovocie, po celom dni 100% baterky, za cely den iba 2 kratke a 1 dlhsi hovor a 2 smsky, wifi zapnute cely cas doobedu
http://www.fony.sk/clanky/6700-htc-smar ... -nedostanu
HTC: smartfóny s 512 MB RAM Android 4.1 nedostanú
.. podla mna spravny krok, krok, ktorym by sa mal uberat kazdy vyrobca, ja osobne nechapem tomu "honu na co najnovsi android"...cim novsi android, tym viac ramky zabera a telefonu s 512mb to neprospieva
ics launcher je lepsia moznost ako update systemu, pre toho, kto chce silou mocou ics alebo dokonca JB
viem to z vlastnej kazdodennej skusenosti, kedze mam doma 2.3.4 aj 4.0 s 512mb, ked precistim taskkillerom 2.3.4 mam volnych 240mb (to ze vydrzi volna pol hodinu je druha vec
), ked rpecistim 4.0 ostane mi 189mb, co je rozdiel 50mb, co je dost
http://www.fony.sk/clanky/6700-htc-smar ... -nedostanu
HTC: smartfóny s 512 MB RAM Android 4.1 nedostanú
.. podla mna spravny krok, krok, ktorym by sa mal uberat kazdy vyrobca, ja osobne nechapem tomu "honu na co najnovsi android"...cim novsi android, tym viac ramky zabera a telefonu s 512mb to neprospieva
ics launcher je lepsia moznost ako update systemu, pre toho, kto chce silou mocou ics alebo dokonca JB
viem to z vlastnej kazdodennej skusenosti, kedze mam doma 2.3.4 aj 4.0 s 512mb, ked precistim taskkillerom 2.3.4 mam volnych 240mb (to ze vydrzi volna pol hodinu je druha vec
nestretol sa niekdo pri ICS, pri poslednom update (u mna konkretne telefon xperia miro) ze blbne mobilny internet?
-
Stoporko
VIP
Ako čerstvý nováčik vo svete androidov sa chcem spýtať: mám sony xperia sola - má zmysel pchať na ňu ICS? Telefón mám hlavne na telefonovanie, správu dokumentov, poznámky, sms a net + čítanie kníh. S výdržou baterky (cca 2-3dni) i funkciami som spokojný - má zmysel "upgrade?" Brat ma presviedča, že áno. 
to je skor otazka pre teba - ches ICS alebo nie ?
ono pridava nove funkcie, ale pokial ich nevyuzivas naco vobec stracat cas ? ... telefonovat ti pojde tak ako teraz, sms a net tiez... tak je to asi jedno ci ?