Google Android OS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Google Android OS

Príspevok od používateľa Zaxman »

no ale to neni chyba sygicu respektive može byť ak si si stiahol nejaku dogabanu verziu alebo si to zle nakopiroval do rootu alebo nejaka ina závada ale určite to neni chybou sygicu(akože je to zlá navigacia)

typujem že kupovanu ju asi nemaš :) ak ano tak PARDON
sano456
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sano456 »

tak tipujes spravne.... a je to ficialna verzia s podporou Froya = 8.16 ... A je viac uzivatelov s tymto problemom. Mozno tobude fakt zlym uploadom. OK ale poznam pravidla warez sa neriesi. takze :psssst:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Zase treba brat do uvahy, ze pri tolkych HW konfiguraciach je logicke, ze na niektorych telefonoch nemusi ist dobre. Napriklad Gameloft s tym mal problemy pocas vianocneho rozdavania hier cez twitter.

Ale inak dobre, ze stahujete prave Sygic (dufam, ze aspon vacsina z vas ho ma legalne), treba podporit slovenskych developerov. Navyse podla mna maju najlepsiu navigaciu pre mobily aku som zatial skusal, plna spokojnost.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tiez si myslim. este som skusal navigon. tiez podarena navigacia
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

inač nemože to byt problem kvoli tomu divnemu rozlišeniu čo ma wildfire ??

sygic mam aj ja a tiež suhlasim že je to naj navigácia (vidno ked niečo robia slováci :) ) ale zas je pravda že som ine neskúšal ale to preto lebo táto mi stači a mam tam to čo potrebujem a dokonca som tam vydel aj to čo som myslel že GPS navigacie neponúkaju :D takže som nemal potrebu skušať nejaku inu
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

no ahojte, telefon dnes prisiel, a musim povedat ze WOOOOOOW :smt023 :smt023 :smt023

Prvotne dojmy su take, ze v pohode ide ovladat aj prstami, nie len nechtami, este zo zvyku pouzivam casto trackball.

Zatial mam par otazok, dakujem vopred za pomoc :)
:arrow: v tom velkom zozname aplikacii je dost takych co v zivote nepouzijem(napr yahoo messenger) ked ale idem do app management, uninstall tlacitko je ztmavnute, a neda sa odisntalovat, takych appov je viac.... co s tym?

:arrow: ked mam spusteny app, da sa nejak hned vypnut, lebo zatial sa mi dari z neho dostat von, ale ostane bezat, ako to spravit aby sa app hned vypol, nie dal na pozadie

:arrow: a posledna :) ked mam zapnuty fotak tak sa mi par krat stalo(nie vzdy) ze ovladanie fotaku je akoby roztrasene, beha hore dole, samotny obraz fotaku je OK, co/cim to je

Dik za pomoc
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

chlapec10 napísal:no ahojte, telefon dnes prisiel, a musim povedat ze WOOOOOOW :smt023 :smt023 :smt023

Prvotne dojmy su take, ze v pohode ide ovladat aj prstami, nie len nechtami, este zo zvyku pouzivam casto trackball.

Zatial mam par otazok, dakujem vopred za pomoc :)
:arrow: v tom velkom zozname aplikacii je dost takych co v zivote nepouzijem(napr yahoo messenger) ked ale idem do app management, uninstall tlacitko je ztmavnute, a neda sa odisntalovat, takych appov je viac.... co s tym?

:arrow: ked mam spusteny app, da sa nejak hned vypnut, lebo zatial sa mi dari z neho dostat von, ale ostane bezat, ako to spravit aby sa app hned vypol, nie dal na pozadie

:arrow: a posledna :) ked mam zapnuty fotak tak sa mi par krat stalo(nie vzdy) ze ovladanie fotaku je akoby roztrasene, beha hore dole, samotny obraz fotaku je OK, co/cim to je

Dik za pomoc
1 a 3 neviem, vyjadrím sa k dva. Niektoré aplikácie majú možnosť hneď vypnúť, iné sa dajú iba potlačiť do multitaskingu a potom opätovne vyvolať alebo ich systém ukončí sám keď uzná za vhodné (nedostatok pamäte, dlho neboli znova vyvolané..). Existuje však plno aplikácii na kill procesu a cez ten ich môžeš násilne zabiť
sano456 napísal:To ze Sygic funguje na Androide neni az tak pravda (aspon u mna). Aplikacia stale pada a to pri prehliadani menu a hlavne zoom mapy.

(Mam HTC WILDFIRE AND 2.2 Froyo OFICIAL)
mne zas na Android 2.1 Enclair nenájde satelity, občas niečo chytí, aktualizuje polohu a potom zase padne. Prakticky nepoužiteľné. Ale iba v budovách, vonku mi sygic funguje spoľahlivo
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

chlapec10: @1: Hovori sa tomu obcas bloatware... vacsinou sa to da, za pomoci miernej modifikacie fonu (root) odstranit. Mozes prist o zaruku, co si myslim ze u cinskeho telefonu ti vadit nebude, vratne by to malo byt, ale ruku do ohna za to nedam.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

urcite sa to da na telefonoch co sa predavaju v europe. no neviem ci sa to bude dat spravit aj na tvoj. na nete je dost vela tych navodov tak mozes skusit napr. tento:
http://forum.androidcentral.com/htc-her ... click.html
je tam aj postup ako unrootnut telefon keby si ho chcel reklamovat
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Fabo: Práveže on si tuším kúpil ten, kde bola doslovná poznámka, že ho rootovať nemá a nemá šahať do systému :) Takže fail.

chlapec10: Bohužiaľ, bloatu sa nezbavíš, buď ale rád, že si si kúpil lacnú kraxňu, kamarát si vzal paušál s Galaxy S a Three (jeden z tunajších operátorov) mu ho krásne obrandovalo vrátane zadného krytu a plno bloat aplikácií, ktoré sa nedajú odstrániť (zlatá O2, telefón som dostal s čistulinkým Androidom).

Aplikácia sa dá killnúť cez Task Manager, ak máš FroYo (je tam vstavaný, netreba žiadnu third party aplikáciu), tak neviem ako u teba, ale na Galaxy ho viem zapnúť podržaním home tlačidla. Skús stláčať po jednom :) Tam môžeš vypnúť, ktoré chceš, avšak FroYo má celkom efektívny memory management, takže ak má nedostatok RAM na nejakú náročnejšiu app, tak si sám pokilluje to, čo mu príde vhodné. A po čase ich killne všetky (to ale neznamená, že sa ti niečo stratí, resp. ak máš pootvárané taby browseri, tak tie sa uchovajú, pokiaľ to máš tak nastavené).

Tomu foťáku celkom nerozumiem, ako ti behá ovládanie, či čo
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

seth82 napísal:Fabo: Práveže on si tuším kúpil ten, kde bola doslovná poznámka, že ho rootovať nemá a nemá šahať do systému :) Takže fail.
ona tam bola poznamka ze sa nema updatovat na novsi android, buh vi ci to znamena aj rootovanie. ale aktualne mi to zatial netreba
chlapec10: Bohužiaľ, bloatu sa nezbavíš, buď ale rád, že si si kúpil lacnú kraxňu, kamarát si vzal paušál s Galaxy S a Three (jeden z tunajších operátorov) mu ho krásne obrandovalo vrátane zadného krytu a plno bloat aplikácií, ktoré sa nedajú odstrániť (zlatá O2, telefón som dostal s čistulinkým Androidom).
Ono to neni tak, ze sa toho musim zbavit nech aj traktory padaju, ale ked nieco nepotrebujem, tak to radsej zmazem :D
Yahoo messger napr, v yahoo nepouzivam, tak nula bodov vyuzitie, takisto asi 2,3 druhy clockov, co uz....
Aplikácia sa dá killnúť cez Task Manager, ak máš FroYo (je tam vstavaný, netreba žiadnu third party aplikáciu), tak neviem ako u teba, ale na Galaxy ho viem zapnúť podržaním home tlačidla. Skús stláčať po jednom :) Tam môžeš vypnúť, ktoré chceš, avšak FroYo má celkom efektívny memory management, takže ak má nedostatok RAM na nejakú náročnejšiu app, tak si sám pokilluje to, čo mu príde vhodné. A po čase ich killne všetky (to ale neznamená, že sa ti niečo stratí, resp. ak máš pootvárané taby browseri, tak tie sa uchovajú, pokiaľ to máš tak nastavené).
Froyo mam, a takisto mam ATK, ktore tam uz bolo od zaciatku. Len ked ich aj killnem, tak sa ich mnoho automaticky po nejakom case vrati.
Problemy s vykonom ale neboli ziadne
Tomu foťáku celkom nerozumiem, ako ti behá ovládanie, či čo
No, co mas software interface(spust, blesk, nastavenie XY) tak to sa zazne ako by triast/vlniet, ale samotny obraz co snima fotak je bez problemov.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ten fotak bude asi dan za cenu :/

/prave som napchal gingerbread do mojho HD2. zaroven som nasiel navod ako don nainstalovat aj windows phone tak to skusim zajtra.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

chlapec10: Podľa mňa tam bola tá poznámka preto, lebo je ten Android nejako modifikovaný tak, aby spolupracoval s daným HW, ktorý je v tej kraxni. A keď ho zmeníš (teda nie len updatuješ), tak niečo jednoducho prestane fungovať, ako pri JB iPhone v minulosti, kde sa niekedy stávalo, že vyletelo to, či ono. Tak práve preto by som ja osobne do toho príliš nešahal :)

S tým task managerom to máš akési divné :3 Ja keď raz killnem aplikáciu, tak nie je šanca, že by sa zasa sama spustila, to by teda vyzeralo :) No a ten foťák bude asi fakt nedorobok, s tým asi veľa nenarobíš...
washcaps
Novice
Novice

Príspevok od používateľa washcaps »

Zaxman napísal:inač nemože to byt problem kvoli tomu divnemu rozlišeniu čo ma wildfire ??

sygic mam aj ja a tiež suhlasim že je to naj navigácia (vidno ked niečo robia slováci :) ) ale zas je pravda že som ine neskúšal ale to preto lebo táto mi stači a mam tam to čo potrebujem a dokonca som tam vydel aj to čo som myslel že GPS navigacie neponúkaju :D takže som nemal potrebu skušať nejaku inu
neviem, ci je to rozlisenim, ale sygic by na wildfire vobec nemal fungovat. urcite nie sygic aura, co je ich najnovsi. a ja som skusal CoPilot, ten funguje celkom slusne. ale mozno sa mylim, v androide som uplny novacik...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

seth on tam asi bude nejaka sialenost skrz ten dualsim, som si neuvedomil... ale ten bloatware sa necha skryt, ze ani nevies co tam mas...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

http://www.mobilmania.sk/bleskovky/podr ... fault.aspx
prezentácia android 3.0 - honeycomb
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Honeycomb nie je iba tablet OS? Veď na Honeycombe už beží viac kraxní, napríklad aj Motorola Xoom...
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

seth82 napísal:Honeycomb nie je iba tablet OS? Veď na Honeycombe už beží viac kraxní, napríklad aj Motorola Xoom...
Honeycomb pojde vpohode aj na telefony....
Napísať odpoveď