Google Android OS
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
21rOBO21: Pred tyzdnom alebo dvomi sa to tu riesilo, tak si to pohladaj.
PVSTAR+ - https://play.google.com/store/apps/deta ... bit.pvstar21rOBO21 napísal:Náhodou nejaká schopná appka na počúvanie hudby z Youtube na pozadí ? Že píšem sms alebo čokolvek a hudba mi hrá na pozadí ? Skúšal som všeličo a neviem nájsť niečo poriadne
-
guess.whoo
Redeemer
porovnanie gigantov:
http://androidportal.sk/2013/04/samsung ... trapixelmi
http://androidportal.sk/2013/04/samsung ... trapixelmi
Len tak ku tomu HTC ... (neberte to ako výsmech) ale vyzerá ako zadná strana iPhonu 5 
Vyzera, ja som na to tiez pozeral. To porovnanie fotakov som videl na technobuffalo, ap v podstate copy pastol clanok.Lubenečko napísal:Len tak ku tomu HTC ... (neberte to ako výsmech) ale vyzerá ako zadná strana iPhonu 5
vidno tam aj inšpiráciu od sonyLubenečko napísal:Len tak ku tomu HTC ... (neberte to ako výsmech) ale vyzerá ako zadná strana iPhonu 5
Zdravím, môj telefón ( HTC Desire X) mi vyhodil hlásenie na aktualizáciu Android 4.1.1, mam 2 otázky:
1. Ak si to dám aktualizovať, tak stratim záruku na telefón?
2. Vymažú sa mi vsetky veci z telefónu? Lebo píše mi tam že touto aktualizáciou nestratím žiadne dáta, ale tak preistotu...
1. Ak si to dám aktualizovať, tak stratim záruku na telefón?
2. Vymažú sa mi vsetky veci z telefónu? Lebo píše mi tam že touto aktualizáciou nestratím žiadne dáta, ale tak preistotu...
-
uplink
VIP
Nevymaží a nestratíš. Len si over na nete či sa to oplatí. 4.1.1 spravila z môjho péčka slimáka...
čítal som, že áno... akurát bola zo začiatku dodrbaná funkcia Beats audio, ale teraz je to uz v pohode..
Mam o2 a od vcera sa mi nejde pripojit na mobilny net, iba ked som v roumingu v t-mobile. V com moze byt problem?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ouu, diky, tato informacia mi nejak usla 
-
martinez13
Light Professional
Zdravím, dnes mi z ničoho nič prestal (občas) reagovať displej na mojom HTC Desire X. Zaujímavé na tom je, že proste viem displej odomknúť aj písať smsky proste všetko ako doteraz len akokeby raz za 5 sekúnd mi nereaguje a neviem na nič kliknúť a až po pár sekundách už reaguje na dotyk. Môže to by softom alebo mám ho poslať na reklamačku? Pretože keby nereagoval vôbec tak by to bolo jasné že je displej v péčku ale takto že občas ide a občas nie?
-
Arkaz
Addict
Moze to byt soft ale jednoduchsie je poslat to na reklamaciu a mas pokoj.
-
martinez13
Light Professional
momentálne mám vzťah na dialku, čiže fon je pre mňa neoddelitelna súčasť (viber, fb,..) tak preto sa ho bojím dať na reklamačku. Nevieš koľko priemerne trvá taka reklamacia (je braný z telekomu)?
To ma hnevá že včera išiel v pohodičke normalne a zrazu poobede keď som ho zapol tak už uplne nereagoval niekedy.
To ma hnevá že včera išiel v pohodičke normalne a zrazu poobede keď som ho zapol tak už uplne nereagoval niekedy.
-
uplink
VIP
martinez13 - v 90% do 7 dní [čo som reklamoval Pradu a mám od klientov echo], oficiálne do 30 dní.
Sledujte dnes od 18:00 zive vysielanie z vyvojarskej konferencie Google IO 2013, kde by mali byt predstavene zaujimave veci aj o dalsom smerovani Androidu.
Mal by byt predstaveny Android Play Games, nova Gmail ako aj Gmaps aplikacia, Google Music streaming sluzba ako priamy konkurent pre Spotify, biela varianta Nexus 4-ky, nastupca Nexus 7 s 1920x1200 displejom a Android 4.3 ako aj dalsie novinky.
Mal by byt predstaveny Android Play Games, nova Gmail ako aj Gmaps aplikacia, Google Music streaming sluzba ako priamy konkurent pre Spotify, biela varianta Nexus 4-ky, nastupca Nexus 7 s 1920x1200 displejom a Android 4.3 ako aj dalsie novinky.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zatiaľ predstavili google play games services, nové API pre vývojárov a google play music all access.
+ nové kontajnery pre obrázky a video, podstatne nižší bitrate, veľkosť, a rovnaká kvalita a viac možností. Možno podobné alternatívy existujú už dnes, no Google je veľké zviera, a potešilo ma implementovanie kodekov napríklad aj do YouTube. Pokles veľkosti o 65%, no nie je lepšie sťahovať 350mb miesto 1000mb?
Dúfam, že predstavia nový Nexus 7.
Nebol dnes predstavený aj Android 4.3? Začiatok som nevidel.
Dúfam, že predstavia nový Nexus 7.
Nebol dnes predstavený aj Android 4.3? Začiatok som nevidel.
Zatial nie