Google Android OS
Re: Google Android OS
OK vďaka za upozornenie
a nejaký telefón poradiť nevieš ?
To skor niekto iny, ja som tu iba prisiel zachranit nervy nadejneho kupca SGT 
trocha viac info....rozpocet, vyuzitie, s OS/bez, aky OS ?majoOr napísal:a nejaký telefón poradiť nevieš ?
//a ano napis to do prislusnej temy, to som si uz nevsimol
chcem to brať na paušál čiže rozpocet cca 200 eur
OS samozrejme android
využitie telefonovanie, hry, net
OS samozrejme android
využitie telefonovanie, hry, net
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Caute dnes,som si kupil svoj 1.Android telefon.Mam otazku ohladom spustenych aplikacii,stiahol som si Advanced Task Killer a proste na telefone nic nerobim,zapnem Task Killer a ukazuje mi,ze mam napr.zapnute Radio,Gmial,Youtube prehravac atd.Neviete preco to robi ?? mobil LG P350,mam iba 176MB RAM takze musim s nou setrit,dakujem za rady.
-
guess.whoo
Redeemer
mas tam froyo, cize nepotrebujes ziadny task killer, lebo OS si to menezuje sam optimalne
Vôbec nemusíš s RAM "šetriť" ... príliš veľa voľnej RAM je stratená RAM. Android 2.2 froyo má optimalizovanú správu pamäte a sám si pridelí koľko potrebuje.
OK,ale nie je to cudne,ze mam v Task Killeri zapnuty napr.Twitter,Facebook ked som ho vobec nepouzival ?
Okrem toho,to zbytocne "zerie" bateriu nie ?
Okrem toho,to zbytocne "zerie" bateriu nie ?
to su služby spustené na pozadí, choď do tých aplikácií a nastav si refresh rate na never, potom ťa to nemusí tankovať
Pokial ta aplikacia na pozadi nesynchronizuje (co sa da nastavit) alebo nieco nerobi, tak baterku prakticky nezerie. Task killery zeru baterky omnoho viac, inymi slovami, viac minies ako usetris.
Mam este 1 otazku pre uzivatelov PowerAmp-u neviete preco mi ukazuje zle trvanie pesniciek? Napr. pesnicka ma 3:19 a ukazuje 3:30
Mam wildfire od HTC kratku dobu, a uz som olutoval jeho kupu, je s nim viac problemov ako uzitku, najvacsi problem je to, ze sa telefon neda niekedy zdvyhnut ked zvoni, dotykovost displaya je super v kazdom mieste, no ked mam telefon zablokovany, a niekto mi vola, obcas sa stane ze ani za rit nedvyhnem...mozem suchat po screene kolko chcem ani sa to nehne....tak predpokladam, ze je to chyba softwarova, kedze display ide za vsetkych ostatnych okolnosti, stretol sa s tym niekto, alebo nejake napady ako to riesit?
Mne raz HTC Desire S zamrzol, ked mi niekto volal a nemohol som to zdvihnut, inak sa mi nic podobne este nestalo. Skus rebootnut mobil, odinstalovat appky, ktore by na to mohli mat teoreticky vplyv, vypni pocket mode (ak ho wf ma). Ak nic, tak skus factory reset. A ak nepomoze ani to, tak reklamuj (ak to teda nieje nejaka generalna chyba vsetkych kusov toho modelu).
Pred resetom sa este opytam, mam nejaku moznost zalohy vsetkych suborov na memory kartu? Ked ano, kde to najdem, a co vsetko to zalohuje?
No, pokial nedas aj format karty, tak ti veci, ktore na nej mas na nej aj zostanu. Potom su este aplikacie, ktore vedia odzalohovat kontakty, sms a podobne veci. System a aplikacie asi nezachranis, je to, koniec koncov, reset na povodny stav. Postupne to skus vsetko nahadzat naspat.
Ale skor, ako sa do toho pustis, skus odinstalovat niektore aplikacie, ktore nepotrebujes, mozno je to iba nejaky konflikt. Skus este pogooglit, ci niekto s wf nema podobny problem. Pohladal by som aj ja, ale nemam na par tyzdnov pristup k pc.
Ale skor, ako sa do toho pustis, skus odinstalovat niektore aplikacie, ktore nepotrebujes, mozno je to iba nejaky konflikt. Skus este pogooglit, ci niekto s wf nema podobny problem. Pohladal by som aj ja, ale nemam na par tyzdnov pristup k pc.
-
guess.whoo
Redeemer
titanium backup a ostane ti vsetko, potrebny root
Ma niekto skusenosti so zdielanim internetu z PC s Androidom cez ad-hoc wifi/bluetooth/usb? Dnes som tomu venoval cca 2 hodiny a nic som nevymyslel, vyzera to tak, ze Android nic z toho nepodporuje a momentalne by som to potreboval, pretoze nemam datovy program a ani wifi AP.
PS: mam tam Android 2.1
PS: mam tam Android 2.1
Uz som sa na to par krat pozeral. Android defaultne nepodporuje ad-hoc spojenie, ale po uprave wpa_supplicantu ho aspon uvidis a vraj by malo spojenie aj fungovat. Mne sa to vsak zatial nepodarilo uspokojivo rozbehat.
Jedine riesenie, ktore zatial funguje, je wireless siet urobena priamo cez router. S tym nie je prakticky nijaky problem.
Pozri na xda forum. Riesi sa to tam celkom vo velkom.
Napriklad tu
Jedine riesenie, ktore zatial funguje, je wireless siet urobena priamo cez router. S tym nie je prakticky nijaky problem.
Pozri na xda forum. Riesi sa to tam celkom vo velkom.
Napriklad tu
To s routerom viem, doma mi to funguje pekne, len teraz som mimo a v tom uvodnom nadseni chcem instalovat a instalovat a neda sa... 
Ale je to len na par dni, tak uz nejako vydrzim, flashovat telefon sa mi kvoli tomu nechce.
Ale je to len na par dni, tak uz nejako vydrzim, flashovat telefon sa mi kvoli tomu nechce.