Google blokuje webstranku

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
joe243
Amateur
Amateur
Príspevky: 20
Registrovaný: 07 nov 2008, 18:06

Google blokuje webstranku

Príspevok od používateľa joe243 »

> Dobry den,
>
> mam problem so svojou strankou.
> Pri vyhladavani v google sa mi pod strankou zobrazuje text "Táto stránka
> môže poškodiť Váš počítač!".
> Google to podla nasho rychleho zistenia taha od stopbadware.org.
>
>
> a neviete mi poradit ako to mam opravit ??.
>
> Dakujem
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 753
Registrovaný: 27 apr 2005, 19:41
Bydlisko: poprad
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

je to pre naivnych ludi ziadna stranka neposkodi tvoj pocitac ak sa vies na nej chovat .... tipicky priklad crackove stranky tak oznacuju aby dali ludom dojem ze sa im nieco stane ... nic sa ti nestane ak vies kde mas a nemas klikat je to len trapny vtip pre naivnych ludi ..
joe243
Amateur
Amateur
Príspevky: 20
Registrovaný: 07 nov 2008, 18:06

Príspevok od používateľa joe243 »

to viem ale to mam na svojej stranke a neviem ako to dat dole stranka www.sosdvory.sk
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 753
Registrovaný: 27 apr 2005, 19:41
Bydlisko: poprad
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

joe243 napísal: www.sosdvory.sk
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.


to je kamo problem ... asi ta google oznacil ako potencionalneho nepriatela ... a ak chodia na tvoju stranku dementi co veria kazdej kravine tak je to problem .... nemam sajny ako to funguje ci podla ip stranky alebo podla jej nazvu ... ked to mas platene asi to nemozes zmenit ...
joe243
Amateur
Amateur
Príspevky: 20
Registrovaný: 07 nov 2008, 18:06

Príspevok od používateľa joe243 »

ja tam teraz nemam nic ale ked otvaras s firefoxom tak ti vipisuje ze skodliva stranka
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2477
Registrovaný: 21 jún 2006, 12:54
Bydlisko: Štatl

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 18096
Registrovaný: 14 jún 2004, 18:35
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Na tej stranke nic nie, tak mozno prave preto ju ff/google oznacuje, za pripadne nebezpecnu
joe243
Amateur
Amateur
Príspevky: 20
Registrovaný: 07 nov 2008, 18:06

Príspevok od používateľa joe243 »

ja som tam mal stranku skoly len som skusal ze vsetko zmazem ze co bude robyt ale ostalo to take
Napísať odpoveď