Google Chrome - obnova zmazaných záložiek
Google Chrome - obnova zmazaných záložiek
Zdravím, v posledných verziách Chromu pridali do nastavení osoby/užívateľov, ja som tam mal automaticky vytvorenú osobu, túto osobu som vymazal a s ňou sa mi vymazali aj všetky záložky. V záložkách som mal podstatné veci, preto sa chcem spýtať, či je možné ich obnoviť cez nejaký program na obnovu súborov, ak by som dal vyhľadávať zmazané súbory v určitom priečinku v ktorom bol chrome nainštalovaný. Predpokladám, že na mieste kde je nainštalovaný chrome sa musí nachádzať aj priečinok, v ktorom sú záložky uložené v podobe odkazov, preto myslím, že bude možné sa aspoň k tým odkazom dostať. Vopred ďakujem a budem veľmi vďačný za pomoc.
Re: Google Chrome - obnova zmazaných záložiek
Chrome uklada zalozky do suboru C:\Users\<nazov uctu>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Bookmarks (bez pripony).
Re: Google Chrome - obnova zmazaných záložiek
To som už zistil, problém je v tom, že hneď ako mi zmizli tie záložky, preinštaloval som chrome, čiže ten priečinok sa nanovo prepísal. Je aj tak možnosť, že sa dá ten predošlý súbor "bookmarks" obnoviť? Pozerám to práve cez getdataback a ukazuje mi aktuálnu zložku... Pomohol by iný program na obnovu dát?
/Takže cez program getdataback som našiel zložku zmazaného chromu a aj súbor bookmarks, problém je v tom, že z tohto súboru neviem importovať záložky do chromu, skúšam čokoľvek, ale chrome importuje iba z html súboru, skúšal som aj ručne nahradiť tento obnovený súbor bookmarks za aktuálny, no bezvýsledne, viete niekto ako dostanem z toho súboru tie záložky do chromu?
//Takže skúsil som hocičo, pridávam sem aj foto z getdataback, kde je vidieť súčasnú zložku chrome aj tú minulú, ktorá je zmazaná, v tej súčasnej sa nachádzajú 3 súbory bookmarks, v tej zmazanej len 2 s koncovkou .tmp. V adrese kde sa nachádza súbor bookmarks (C:\Users\Lukas\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default) som postváral hocičo, žiaľ doteraz bezvýsledne, takisto som použil viac programov na obnovu dát takisto bezvýsledne, problémom bolo aj to, že chrome obnovuje záložky iba z .html súborov. Ak by sa niekto našiel kto by ešte vediel poradiť, budem veľmi vďačný.
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2016, 15:54)
/Takže cez program getdataback som našiel zložku zmazaného chromu a aj súbor bookmarks, problém je v tom, že z tohto súboru neviem importovať záložky do chromu, skúšam čokoľvek, ale chrome importuje iba z html súboru, skúšal som aj ručne nahradiť tento obnovený súbor bookmarks za aktuálny, no bezvýsledne, viete niekto ako dostanem z toho súboru tie záložky do chromu?
//Takže skúsil som hocičo, pridávam sem aj foto z getdataback, kde je vidieť súčasnú zložku chrome aj tú minulú, ktorá je zmazaná, v tej súčasnej sa nachádzajú 3 súbory bookmarks, v tej zmazanej len 2 s koncovkou .tmp. V adrese kde sa nachádza súbor bookmarks (C:\Users\Lukas\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default) som postváral hocičo, žiaľ doteraz bezvýsledne, takisto som použil viac programov na obnovu dát takisto bezvýsledne, problémom bolo aj to, že chrome obnovuje záložky iba z .html súborov. Ak by sa niekto našiel kto by ešte vediel poradiť, budem veľmi vďačný.
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2016, 15:54)
- Prílohy
-
- 1.GIF
- (99.81 KiB) 541 stiahnutí
-
- aktuálne.GIF
- (116.98 KiB) 537 stiahnutí
-
- minule.GIF
- (118.35 KiB) 533 stiahnutí