GOOGLE EARTH
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som hladal "nazca lines" - su to obrovske obrazce v Peru ktore vytvorili "zevraj" domorodci... zaujimave je ze tie obrazce su take obrovske ze bez pohladu z vrtulniku nieje mozne aby to niekto vytvoril... len skoda ze google earth to nema dost graficky spracovane inak povedane je to rozmazane ale su tam tie vykricniky na ktore ked kliknete su tam fotky... je to nieco uzasne 
nj podobne... pod ocánom nie je nič (zatiaľLub0$ napísal:Tak ako vospolok.....uz ste objavili nieco pod oceanom? Mne sa nepodarilo dokopy nic zaujimave, cakal som nieco ovela lepsie....
//Flinstone: tu je, ale pod vodou ho nehľadaj.
41°47'0.71"S
50°19'13.38"Z
-
Mateq
Medium Professional
Celkom ma sklamala tá nová funkcia, kde si je možno na timeline "posunúť čas" a pozrieť si ako sa konkrétne miesto zmenilo (porovnať snímky s pred niekoľkýc rokov).
Na SR území to nefunguje, najnovšie snímky sú asi aj tak staré
, tak že sa pozriem napr. na antarktídu, či ubudlo snehu a ľadu, no oba póly majú mizerné rozlíšenie (kto by tam lietal s lietadlami, aj satelitov očividne pomenej).
Funguje to v USA, ktoré je pre Google prioritou, napr. NY je do roku 1994, no pri starších snímkoch je to čiernobiele
. Asi to má evokovať starú foto, ale vo výsledku tam je vidieť prd.
Asi to družice fotili na ČB film
Na SR území to nefunguje, najnovšie snímky sú asi aj tak staré
Funguje to v USA, ktoré je pre Google prioritou, napr. NY je do roku 1994, no pri starších snímkoch je to čiernobiele
Asi to družice fotili na ČB film
Re: GOOGLE EARTH
Ja len ze keby ste nevedeli, tak dnes som videl pri avione (parkovisko za hotelom Gate ONE) auta google street view, takze je dost pravdepodobne, ze google konecne "nafoti" ulice Bratislavy
konečne si aj na nás spomenuli
čo to boli za ŠPZ? Nemci? nevidno to dobre
čo to boli za ŠPZ? Nemci? nevidno to dobre
jj nemci - Hamburg
nic nebude. teda aspon zatial.
Bratislava a Kosice cast Ziliny atd. su uz davnejsie nafotene tu http://www.norc.sk/street-view/
Kód: Vybrať všetko
Podľa stanoviska spoločnosti Google pre server DSL.sk autá opäť Slovenskom iba prechádzajú. -
Mateq
Medium Professional
Norc ale nie je Google.
Inak Norc má aj Trnavu ďalšie menšie mestá, aj keď nie kompletne samozrejme.
Inak Norc má aj Trnavu ďalšie menšie mestá, aj keď nie kompletne samozrejme.
ja som netvrdil ze norc je google. ale ze ked vam chyba street view tak toto ho ako tak nahradi.
Dajte si ten posun času na rok 2001 12.septembra do NY, je to den po pade WTC :-O
ako vypnem 3D zobrazovanie reliefu a je daky ucinny sposob ako uklad obrazky z GE vo vacsom rozliseni ako to on defaultne dovoluje? daka utilitka alebo cokolvek...
-
audiotrack
VIP
google streetview spustilo podmorské zábery: http://google-latlong.blogspot.sk/2012/ ... first.html
Neviete ako by som si mohol pozriet napriklad trasu z GoogleEarth Bratislava-Krakow ako video bez toho aby som musel stale klikat pre obrazok dalej?
Ty určite netrpíš nedostatkom času.