a taktiež netušim prečo ho spájaš s iphonom, keďže spoločny maju asi len dotykovy displej, a aj to nie tak celkom...
Spomínaný "google phone" je na trhu už nejaky ten piatok, a volá sa HTC Dream G1... Fičí na android OS, ktorý je od googlu... Takže nieje to google telefón, ale mobil s google os
google phone pravdepodobne bude, viď mobilmania. G1 nie je googlephone, nie doslova
osobne ma moc nezaujal, aj tak nie je dosť informácii. až vylezie, potom omrknem a vrátim sa k svojmu starému mobilu aj tak
ja neviem čo sa tu rieši...
Poraziť nikto nikoho neporazí, jedno je smarthphone, druhé je multimediálna hračka...
To ako keby dukla trenčín mala poraziť spartak trnava
skutocny Google phone (nielen nejake HTC s androidom) bude Nexus One
je sice pravda, ze momentalne je to v stadiu "mozno hoax", ale mna by to neprekvapilo ak by google nieco podobne vytasil
Nexus One má byť vyrábaný pre Google HTC. A pochybujem, že HTC by šlo do telefónu, ktorý by porážal produkty z ich vlastným menom. Takže Google Phone bude obyčajný priemer, ako G1 a podobne.
Mateq napísal:Nexus One má byť vyrábaný pre Google HTC. A pochybujem, že HTC by šlo do telefónu, ktorý by porážal produkty z ich vlastným menom. Takže Google Phone bude obyčajný priemer, ako G1 a podobne.
No tak zas mozno to aj tak bude ved sa staci pozriet na expiriu tiez spolupraca s htc. Vydali ju chvilu pred vydanim porovnatelneho htc ktore bolo o dost lacnejsie. Myslim ze to vyspekuluju aj teraz tak.
janchi napísal:No tak zas mozno to aj tak bude ved sa staci pozriet na expiriu tiez spolupraca s htc. Vydali ju chvilu pred vydanim porovnatelneho htc ktore bolo o dost lacnejsie. Myslim ze to vyspekuluju aj teraz tak.
Ktore HTC mas teraz na mysli? Ja si zas myslim, ze xperia neni nic moc. Len robili velke halo okolo toho. A ci vyspekuluju to sa da tiez polemizovat. Je sice pravda, ze Google ako monopol to moze mat vsetko pod palcom, ale myslim, ze im pojde o to co telefon poskytne a aby mohol ako-tak konkurovat ostatnym dotykovkam na trhu.