Google play nechce načítať

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kexx
Novice
Novice

Google play nechce načítať

Príspevok od používateľa kexx »

Zdar, mám telefón sony xperia e c1505. Aplikácia Google play mi nechce načítať aj keď som pripojený na wifi a pritom prehliadač funguje normálne. Stále mi hádže: "Skontrolujte pripojenie a skúste to znova." Keď stlačím "znova", stane sa to isté. Je dosť možné, že keď som rootol svoj mobil, vymazal som omylom aj niečo od toho obchodu. Už som to skúsil aj reinštalovať, vymazať aktualizácie, factory reset,vymazať cache, účet a nič... Veľmi sa do toho nerozumiem tak prosím o pochopenie :? Ďakujem :shock:
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Google play nechce načítať

Príspevok od používateľa Forsaken »

neviem, ale mal som rovnaky problem, zrazu sa objavili "google books" a uz vsetko slape... cize asi pockat musis, daco robia oni s tym, xperia T.
kexx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kexx »

Keby som aspoň vedel ako sa dostanem do recovery mode, lebo skúšam to už dva dni a nič.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Máš tam originál Android alebo nejaké modifikácie typu CM? Viem, že v niektorých starších verziách CM boli problémy s Google Play a musel sa na to použiť nejaký ofajč, aby to znovu fungovalo...Ak niečo také používaš, mal by si si to zistiť v príslušnej téme pre CM na XDA Developers fóre.
Napísať odpoveď