Google play nechce načítať
Google play nechce načítať
Zdar, mám telefón sony xperia e c1505. Aplikácia Google play mi nechce načítať aj keď som pripojený na wifi a pritom prehliadač funguje normálne. Stále mi hádže: "Skontrolujte pripojenie a skúste to znova." Keď stlačím "znova", stane sa to isté. Je dosť možné, že keď som rootol svoj mobil, vymazal som omylom aj niečo od toho obchodu. Už som to skúsil aj reinštalovať, vymazať aktualizácie, factory reset,vymazať cache, účet a nič... Veľmi sa do toho nerozumiem tak prosím o pochopenie
Ďakujem 
Re: Google play nechce načítať
neviem, ale mal som rovnaky problem, zrazu sa objavili "google books" a uz vsetko slape... cize asi pockat musis, daco robia oni s tym, xperia T.
Keby som aspoň vedel ako sa dostanem do recovery mode, lebo skúšam to už dva dni a nič.
Máš tam originál Android alebo nejaké modifikácie typu CM? Viem, že v niektorých starších verziách CM boli problémy s Google Play a musel sa na to použiť nejaký ofajč, aby to znovu fungovalo...Ak niečo také používaš, mal by si si to zistiť v príslušnej téme pre CM na XDA Developers fóre.