GoPro Hero 4 Black Edition

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jozzybrown
Novice
Novice

GoPro Hero 4 Black Edition

Príspevok od používateľa jozzybrown »

Zdravym vsetkych.. mam problem s prehravanim videa 1080p 120fps nahrane s GoPro hero 4 Black edition. Jediny iMac mi prehra "slow motion" video bez sekania obrazu a aj zvuku.Ani moj PC (i7 2,0ghz, 6gb ram a 1gb grafickou kartou Nvidia) mi tie vie videa nechce prehrat bez sekania obrazu a aj zvuku. Mam Sony Vegas 13 kde videa idu bez seku obrazu a aj zvuku ale "slow motion" sa vytratil teda nevidim tam ten efekt. VLC player cele zle, obraz uplne sekavy so zelenymi pasmi.. Quicktime player prestane pracovat v PC a windows media player tiez seka. Potreboval by som poradit, kde moze byt problem. Ostatne videa nahravane cez GoPro aj 4K mi idu plynule bez nejakeho seku obrazu ci zvuku. Diky moc za odpovede.
androidak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: GoPro Hero 4 Black Edition

Príspevok od používateľa androidak »

To video by si mal najprv spomaliť, koľko potrebuješ, a vyrendrovať, ja dávam na 60fps, je to plynulejšie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vsak bud to prehras normalne trebars na 30 fps za minutu, cim to mas 4x spomalene a mas vlastne slow motion alebo to prehras pri 120 fps za sekundu s tym, ze je to ako klasicke video bez dakeho spomalenia, slow motion...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

bratm .... ty si v realite ? nie ty hojko, ale autor temy.

Ak mas video ci 30 fps alebo 120 fps je to jedno, pretoze je to stale ta ista sekunda !!! to znamena ze Ak si si kameroval videa do 120 fps, tak si ich najprv musis pre slow motion efekt spomalit. Zacni s gopro studio so zapnutym FLUX. Tam si 120 fps video spomal ako ty chces a vyexportuj si ho. Potom uvidis slow motion efekt.

Pri 120 fps teda 120 snimkov za sekundu si ho mozes bez pouzitia FLUX spomalit 4 krat, a video teda bude mat 4 sekundy pri 30 snimkoch za sekundu co je normalna snimkovacia frekvencia videa.

Ak video chces drasticky spomalit este viac tak zapni FLUX a spomal si ho aj 20 nasobne. Pri exporte znova len das 30 snimkov za sekundu, ale FLUX technologia doratava chybajuce snimky, keby tam ta technologia nebola tak by ti prehravanie videa drasticky spomaleneho trhalo.

POCHOP ze video 120 fps ti hned nepojde v prehravacoch spomalene !!! je urcene na postprodukciu. :)

:!: :!: :!: kur*a fix, cita vobec niekto manualy ku kameram a programom? ci som sam.
Napísať odpoveď