Gorila
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Gorila
Len tak dalej chlopy. Vidime sa na BA proteste taktiez
Volno vybavene, takze ma ocakavajte. Sice este nieje jasne kam sa pojde z SNP, ale o to lepsie.
-
Soviet
Darca
Pochybujem, nakolko na to vopred upozronovali, ze je to moc sklenene 
Ale sklamala ma tá účasť. 
Myslíš počet potvrdených na FB? Čítal som tam niečo, že sa nedajú poriadne rozposielať pozvánky.
je zima sa nečudujte keby je to nad nulou isto by bolo viac ľudí ako pri mínus 15
No, ale aj tak očakávam rádovo nižšiu účasť.
-
KaptMichal
King
Ano, je to zaseknute lebo pozyvala osoba a nie skupina... FB opat zlyhal.
Ja tam dnes idem...len keď čítam, že žiadny pochod, tak dúfam že nezamrznem. 
To som presne očakával a vôbec sa mi to nepáči. Jedine, že by sa to vyvinulo ako minule a ľudia by sa začali organizovať davovo sami.
-
Soviet
Darca
Ako vies, ze ziadny pochod nebude? Naposledy co som cital, tak vraveli, ze to nedaju vediet vopred a dozvedia sa to ludia az na SNP. A ak nie, tak tipujem, ze sa aj zacnu sami organizovat
Aj ked z SNP by to mohol byt velky bordel.
No však neviem, každopádne, uvidím, keďže opäť cestujem do BA. Vlak sa stáva mojim druhým domovom. 
v správach hovorili, že by nemal byť pochod:
„Pokiaľ máme informácie, zhromaždenie by sa malo uskutočniť len na Námestí SNP. Ak by následne boli ďalšie pochody, už by neboli zrejme v rámci ohláseného zhromaždenia a pokiaľ by prichádzalo k pokusom provokovať, zneužiť aj ciele protestujúcich, aby sa vyprovokovalo násilie alebo škody na majetku, tam polícia v rámci svojich možností zasiahne.“
http://www.rozhlas.sk/spravy/-Organizat ... =30213&p=1
„Pokiaľ máme informácie, zhromaždenie by sa malo uskutočniť len na Námestí SNP. Ak by následne boli ďalšie pochody, už by neboli zrejme v rámci ohláseného zhromaždenia a pokiaľ by prichádzalo k pokusom provokovať, zneužiť aj ciele protestujúcich, aby sa vyprovokovalo násilie alebo škody na majetku, tam polícia v rámci svojich možností zasiahne.“
http://www.rozhlas.sk/spravy/-Organizat ... =30213&p=1
Práve som v autobuse do BA.
Nečítal som nikde, že by nejaký pochod bol, no bol by som rád, keby sa niekde išlo. A keď sa pôjde po ofic. proteste, dúfam, že ho nezablokuje polícia.
Nečítal som nikde, že by nejaký pochod bol, no bol by som rád, keby sa niekde išlo. A keď sa pôjde po ofic. proteste, dúfam, že ho nezablokuje polícia.
Idem aj ja... Kua len zas nebol cas na transparent a moj z ACTA protestu sa sem nehodi 
//autoeditácia príspevku (10.02.12, 19:04)
Jedno velke sklamanie. Malo ludi, ziadny presun, relativne nudni recnici... Toto nebol protest ale daky koncerto-miting cudny.
Nabuduce, je mi to luto ale nejdem.
//autoeditácia príspevku (10.02.12, 19:04)
Jedno velke sklamanie. Malo ludi, ziadny presun, relativne nudni recnici... Toto nebol protest ale daky koncerto-miting cudny.
Nabuduce, je mi to luto ale nejdem.
nastala apatia, gorilaci sa raduju
Nechcem byt pesimista ale podla mna este 2 take protesty a je koniec. Neprinesu ziadnu zmenu a gorily sa budu vysmievat 
Ak si chceme brat priklad z islandu tak nemozme mat take stupidne poziadavky (ktore sa stale menia) a protestovat pred prazdnou budovou. Aky to ma zmysel?
Ak si chceme brat priklad z islandu tak nemozme mat take stupidne poziadavky (ktore sa stale menia) a protestovat pred prazdnou budovou. Aky to ma zmysel?
-
KaptMichal
King
Je to hanba, toto nie je protest, to je politicky miting. Skutocny protest si vyzaduje istu zdravu davku hnevu, nasilia, radikalnosti odhodlania a odvahy...toto su trapne pacifisticke reci. A protest tohto typu nikdy nic nevyriesi - rad si vypocujem iny nazor. Najvyssi sa nam len smeju do ksichtu, ze opät sme im sadli na lep. Skutocny protest by vyzeral inak...
No tiez tomu davam 2,3x a je konec, teraz tam polka ludi si ide len zaskakat do policajtov.
THIS x 1000.91pato310 napísal:nemozme mat take stupidne poziadavky (ktore sa stale menia) a protestovat pred prazdnou budovou. Aky to ma zmysel?