Špinavé prádlo treba preprať verejne.
Gorila
Re: Gorila
Neviem kto tu má komplexy a kto tu neustále potrebuje exponovať svoju osvietenskú pozíciu + kádrovať na základe pochybných ukazovateľov.
hughito: To je v pohode. So slayom si uz piseme v nadvaznosti na toto sukromne. Vymenime nazory a ideme dalej. Sutazit, kto ma kolko kilov nadhladu, v umysle urcite nemam.
Ja myslím, že to práve ukazuješ tým, že si sa samovoľne vkradol do cudzej diskusie, kde ťa nikto nevolal, aby si mohol čisto osobne osočovať.hughito napísal:Neviem kto tu má komplexy a kto tu neustále potrebuje exponovať svoju osvietenskú pozíciu + kádrovať na základe pochybných ukazovateľov.
Ak s tym slay bude suhlasit, mozeme sem tu diskusiu potom kludne zavesit.
Samozrejme, s vlaknom Gorila to uz ma prd spolocne.
Samozrejme, s vlaknom Gorila to uz ma prd spolocne.
Ked to precitas daj nejake zhodnotenie, aj ja uz dlho uvazujem nad kupou.
Prečo to nevydal Nicholson ako nejaký pamflet pred voľbami ? Rozšíriť to medzi ľudí ? Teraz tá kniha nemá už žiaden zmysel, je dávno po funuse a v podstate to nikoho nemusí zaujímať. Asi chcel z toho čosi zinkasovať.
A prečo to nedal zadarmo aj v pdf verzii? 
lebo na tom chce aj zarobit
Však aj v pdf verzii - tak som to myslel. Ale už mal spravenú reklamu - tak chcel zárobok.slay napísal:A prečo to nedal zadarmo aj v pdf verzii?
Takže je to samizdat, ale taká kapitalistická verzia. 
Ako krásne si to vystihol.
-
RBG
Medium Expert
Takze aky je vysledok?
Media protesti ukazali v tom slabom svetle, kauza sa dala na krk SDKU, ANO, SMK, a skoro aj KDH ale Lipsic ju ubranil,
vlastne na krk celej pravici, na odvratenie pozornosti vznikli dalsie kauzy takze oslabila aj SaS,
jediny kto ziskal bol Fico, ktoremu pomohla aj kriza, unava a posledna kvapka trpezlivosti ludi ktorych prestalo bavit sa uskromnovat sa a viac sa snazit, a cakat na slubene ovocie, ktore vzdy prislo v mensom rozsahu alebo vobec.
A myslim si ze Fico tiez jednoznacne ukazal a ukazuje ze nie je len konom J&T, ale aj Penty.
Dufam ze ti pani vedia o tom ze Slovensko je prilis chudobne a male aby donekonecna zivilo a vsetko davalo dvom financnym skupinam naraz.
Jedine co sa zlepsi je to, ze politici teraz nebudu kradnut tak strasne naooko, a taky Janko co vstava o 5 rano a zastavi sa o dvanastej v noci, nebude mat cas rozmyslat ako co v skutocnosti je.
Tragikomicke je ze obcan co chce mat dolezite podniky vo vlastnictve statu a podporuje kvoli tomu SMER, vlastne len pomaha svojim hlasom aby odovzdali to posledne co mame.
Media protesti ukazali v tom slabom svetle, kauza sa dala na krk SDKU, ANO, SMK, a skoro aj KDH ale Lipsic ju ubranil,
vlastne na krk celej pravici, na odvratenie pozornosti vznikli dalsie kauzy takze oslabila aj SaS,
jediny kto ziskal bol Fico, ktoremu pomohla aj kriza, unava a posledna kvapka trpezlivosti ludi ktorych prestalo bavit sa uskromnovat sa a viac sa snazit, a cakat na slubene ovocie, ktore vzdy prislo v mensom rozsahu alebo vobec.
A myslim si ze Fico tiez jednoznacne ukazal a ukazuje ze nie je len konom J&T, ale aj Penty.
Dufam ze ti pani vedia o tom ze Slovensko je prilis chudobne a male aby donekonecna zivilo a vsetko davalo dvom financnym skupinam naraz.
Jedine co sa zlepsi je to, ze politici teraz nebudu kradnut tak strasne naooko, a taky Janko co vstava o 5 rano a zastavi sa o dvanastej v noci, nebude mat cas rozmyslat ako co v skutocnosti je.
Tragikomicke je ze obcan co chce mat dolezite podniky vo vlastnictve statu a podporuje kvoli tomu SMER, vlastne len pomaha svojim hlasom aby odovzdali to posledne co mame.
Podľa teba sa dnes za Smeru ľudia uskromňujú menej???RBG napísal:ludi ktorych prestalo bavit sa uskromnovat sa
nice one
hughito napísal:Neviem kto tu má komplexy a kto tu neustále potrebuje exponovať svoju osvietenskú pozíciu + kádrovať na základe pochybných ukazovateľov.
Kód: Vybrať všetko
Špinavé prádlo treba preprať verejne.Re: Gorila
Za socializmu si len vybrali obetného baránka, lebo skorumpované svine boli všetci do jedného. Dnes sú tiež všetci svine, ale boja sa, že ich ten jeden stiahne so sebou keď si pustí ústa na špacír a preto sa radšej všetci držia nad hladinou uväznenia, maximálne sa uspokoja s tým, že niekto je politická mrtvola a tá mrtvola je rada, že neskončila vo väzení, tak je radšej tiež ticho.
Ja to prave citam, som niekde za polovicou. Nie je to zle citanie, je tam vela faktov, ale ta kniha ma sklamala. Bolo okolo toho velke halo a az tak vela sa tam clovek nedozvie.beardie napísal:lebo na tom chce aj zarobit
Ale budiz, je tam poodkryte pozadie toho, ako funguje SK politika. No ale dorazila ma posledna kapitola (akosi som tam zabludil, aj ked som knihu este neprecital), kde je tucnym pismom zvyraznene cislo uctu, kam maju ludia posielat peniaze s cielom... No tak na to neprisiel asi ani sam autor, vraj aby sa taketo veci odhalovali aj nadalej. Naco su poctivemu novinarovi financne prostriedky pre vyrobu investigativy?
Na druhej strane ale zas treba vidiet to, ze keby chcel na tom poriadne zarobit, prave preto by to vydal pred volbami, ked o to bol vacsi zaujem, ale ako je aj spominane v knihe, tato kauza nie je nicim potvrdena a pred volbami by to mohlo narobit obrovsky vietor na zaklade, ze je to mozno len podvrh a toho Nicholsom ist nechcel.
Knihe davam tak 5/10
Však mal zákaz to vydať, aj keď si už nepamätám, ako to potom presne prebiehalo.