inak doupe.cz
oblivion
Grafika: 10/10
Hudba: 10/10
Zvuky: 9/10
Hratelnost: 9/10
gothic 3
Grafika: 8/10
Zvuk: 9/10
Hudba: 8/10
Hratelnost: 9,8/10
mystique - naco ti bude viac ram, ked z toho budes mat stale slideshow?
t0m4s3 napísal:hehe, ze neseka pri nacitani mestaZato seka vzdy pri nacitani "zony"
Skvela vyhoda.
inak doupe.cz
oblivion
Grafika: 10/10
Hudba: 10/10
Zvuky: 9/10
Hratelnost: 9/10
gothic 3
Grafika: 8/10
Zvuk: 9/10
Hudba: 8/10
Hratelnost: 9,8/10
mystique - naco ti bude viac ram, ked z toho budes mat stale slideshow?
mne to tiez prve dva-tri dni ani raz nespadlo. Az jedneho krasneho vecerahypper napísal:hmm dost zaujimave ze mne to za cely cas hrania cca den cisteho hrania ani raz nepadlo ...
nevem ja som iba vysel z toho mestecka a uz okolo mna vlk letel ...(ked na mna zautocil uz skocil na zem lol) alebo idem do jaskyne a tam my zacne svetlo do oci svietit ...t0m4s3 napísal:mne to tiez prve dva-tri dni ani raz nespadlo. Az jedneho krasneho veceraTakze bud rad za to co mas a radim ti savuj si aj tvrde savy a to dost priebezne, inak sa pridas k velkemu poctu ludi, co si to nedobrovolne zahrali odznovu..
Takze spravne to chapem..Hru nazyvas prepadak roka,kt. ti stale pada bez save etc,a hras ju ? NO ja by som hru kt. som nazval prepadak roka urcite nehralt0m4s3 napísal:zabil som vcerajsiu celu noc aby som sa dostal tam kde som bol, dalo to zabrat, ale podarilo. Konecne som splasil luk za 18500 ktory dava Boarov na 2 rany, takze uz to nie je cista utekacka ten boj
Cakam totiz na NFS a mam vela casu, RPG ma baviaSp1d3Rm4N_2 napísal:Takze spravne to chapem..Hru nazyvas prepadak roka,kt. ti stale pada bez save etc,a hras ju ? NO ja by som hru kt. som nazval prepadak roka urcite nehral(pisete bludy)
1. Nikde som nenapisal ze to neakceptujem,samozrejme akceptujem tych par bugov kt. hra obsahuje(ale koli tomu ju nenazvem perpadak roka OMG!) (ale zas,ktora hra ich nema ze)t0m4s3 napísal:Cakam totiz na NFS a mam vela casu, RPG ma baviaInak bugov objavujem viac a viac a su z kategorie velmi lacnych. My bludy nepiseme, my piseme hole fakty, ale ty ich akosi nevies akceptovat.