GOTHIC 3!

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

hehe, ze neseka pri nacitani mesta :-) Zato seka vzdy pri nacitani "zony" :-D Skvela vyhoda.

inak doupe.cz

oblivion
Grafika: 10/10
Hudba: 10/10
Zvuky: 9/10
Hratelnost: 9/10

gothic 3
Grafika: 8/10
Zvuk: 9/10
Hudba: 8/10
Hratelnost: 9,8/10

mystique - naco ti bude viac ram, ked z toho budes mat stale slideshow?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Moj nazor...Gothic 3 sa bude pacit tym co hrali 1 a 2 (alebo aspon 2)..tym je jedno ci im to raz za 5min na par sekund sekne alebo ze im v jaskyni svieti do oci slnko, ide o ten pribeh o Q, ako vas ten dej postupne viac vtahuje a vtahuje do hry.. Uznavam kebyze to trosku s tymi bugmi doladia, je to najsampopici hra, co uz, takto si niekdo precita ze to ma bugy a odradi ho to..
Prirovnal by som to ku nejakemu serialu..ked mate rozpozerany serial a cakate nan tyzden (napr Prison Break) je vam totalne jedno ci je ta verzia od tej a tej grupy nuked na par s...Mne by nevadilo ani kebyze je cela episoda ciernobiela :P.. Ja hram Gothic3, hlavne kvoli deju..Grafiku mam bohuzial 6600..hram to na medium a UPLNE MI TO POSTACUJE... Mne sa oblivion vobec nepacil, proste som zaryty gothikac a nikdo iny ma nepresvedci o opaku..je to o subjektivnom nazore, presne ako napisal tomase..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

odporucam oficialne forum http://forum.jowood.com/forumdisplay.php?f=254 ci tak nejak [google ze jo] je tam par modov na inicka, ktore dramaticky zvysia vykon v hre, ja osobne som lenivy, som skusal len par modifikacii a cakam na patch, ale pre tych vasnivejsich tweakerov by to mohol byt kluc ku rozbehaniu hry v lepsej kvalite a o par framov navyse [5-10 vzhladom na forum], co imho nie je na zahodenie :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

30 alebo 35fps ma nevytrhne. Serie ma, ze to pri behu dost casto seka, nacitanie zon (2GB RAM a SWAP vypnuty!)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

t0m4s3 napísal:hehe, ze neseka pri nacitani mesta :-) Zato seka vzdy pri nacitani "zony" :-D Skvela vyhoda.

inak doupe.cz

oblivion
Grafika: 10/10
Hudba: 10/10
Zvuky: 9/10
Hratelnost: 9/10

gothic 3
Grafika: 8/10
Zvuk: 9/10
Hudba: 8/10
Hratelnost: 9,8/10

mystique - naco ti bude viac ram, ked z toho budes mat stale slideshow?

grafika stiha pri danom nastaveni ale disk dost swapuje 768 je na tu hru proste nepostacujuce
Rixsus
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rixsus »

no priznavam, ze dej v oblivione neni moc dobry ... sipka ... kde su tie casy ked ti povedali najdi jaskynu :D a povedali ti iba ze by si mal zacat hladat v zergonibale :D:D:D to bolo rpg ...

ale teraz ku gothic 3 ... mali pockat aspon este rok ... s vydanim (mozno 1/2) lebo takto je to o nicom ...
darksoldier
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa darksoldier »

gothic je podla mna ovela lepsi ako oblivion . kazdy diel gothiku bol ovela lepsi ako hociaky TES . i ked s tym vydanim mohli pockat kvoli tym bugom ... polovicu ludi to iba kvoli tomu omrzi a nebudu to hrat ani po updatoch :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

t0m4s3 napísal:30 alebo 35fps ma nevytrhne. Serie ma, ze to pri behu dost casto seka, nacitanie zon (2GB RAM a SWAP vypnuty!)
nj tech. spracovanie hry je fakt zle [performance], co uz, moc sa ponahlali, bad 4 them. Resp. ich asi tlacili z "hora"... [$$$]
Rixsus
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

darksoldier napísal:gothic je podla mna ovela lepsi ako oblivion . kazdy diel gothiku bol ovela lepsi ako hociaky TES . i ked s tym vydanim mohli pockat kvoli tym bugom ... polovicu ludi to iba kvoli tomu omrzi a nebudu to hrat ani po updatoch :?
ale kde ...
TES je best a nanho nic nema ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Hre som dal sancu, zial ona nedala sancu mne. Pad uprostred savu na za nasledok znicenie celej mojej hry. Dovidenia. Iba potvrdzuje moje slova - PREPADAK ROKU!
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

t0m4s3 napísal:Hre som dal sancu, zial ona nedala sancu mne. Pad uprostred savu na za nasledok znicenie celej mojej hry. Dovidenia. Iba potvrdzuje moje slova - PREPADAK ROKU!
hmm dost zaujimave ze mne to za cely cas hrania cca den cisteho hrania ani raz nepadlo ...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

No sancu som Gothicu dal aj ja, a dopadlo to uninstal po cca 30 min. hrania (a to som privrzenec Gothicu). Chapem, ze s mojovu 512 Ram si to moc nezahram, ale mna odradili tie bugy, a tiez sa mi zda, ze grafika na low/medium detailoch nezodpoveda HW narokom. Dokym nevinde niaky poriadny opravny patch, tak ja asi na to je*em :? .....Idem si radsej znovu zahrat Oblivion ako tento nepodarok.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

hypper napísal:hmm dost zaujimave ze mne to za cely cas hrania cca den cisteho hrania ani raz nepadlo ...
mne to tiez prve dva-tri dni ani raz nespadlo. Az jedneho krasneho vecera :roll: Takze bud rad za to co mas a radim ti savuj si aj tvrde savy a to dost priebezne, inak sa pridas k velkemu poctu ludi, co si to nedobrovolne zahrali odznovu..
Rixsus
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:mne to tiez prve dva-tri dni ani raz nespadlo. Az jedneho krasneho vecera :roll: Takze bud rad za to co mas a radim ti savuj si aj tvrde savy a to dost priebezne, inak sa pridas k velkemu poctu ludi, co si to nedobrovolne zahrali odznovu..
nevem ja som iba vysel z toho mestecka a uz okolo mna vlk letel ...(ked na mna zautocil uz skocil na zem lol) alebo idem do jaskyne a tam my zacne svetlo do oci svietit ...
vravim prepadak roku...
a som porovnal grafiku ... co ma potom ze g3 podporuje nejake technolodie, ked Oblivion vyzera krajsie ...
btw detaily na g3 vsetko na max iba filtrovanie 4x
a oblivion max ...

tak podla mna je tez prepadak roku ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

zabil som vcerajsiu celu noc aby som sa dostal tam kde som bol, dalo to zabrat, ale podarilo. Konecne som splasil luk za 18500 ktory dava Boarov na 2 rany, takze uz to nie je cista utekacka ten boj :-)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

t0m4s3 napísal:zabil som vcerajsiu celu noc aby som sa dostal tam kde som bol, dalo to zabrat, ale podarilo. Konecne som splasil luk za 18500 ktory dava Boarov na 2 rany, takze uz to nie je cista utekacka ten boj :-)
Takze spravne to chapem..Hru nazyvas prepadak roka,kt. ti stale pada bez save etc,a hras ju ? NO ja by som hru kt. som nazval prepadak roka urcite nehral :roll: (pisete bludy)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Sp1d3Rm4N_2 napísal:Takze spravne to chapem..Hru nazyvas prepadak roka,kt. ti stale pada bez save etc,a hras ju ? NO ja by som hru kt. som nazval prepadak roka urcite nehral :roll: (pisete bludy)
aby si nieco oznacil za zle musis prist na vsetko zle co obsahuje, bez toho to nejde
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sp1d3Rm4N_2 napísal:Takze spravne to chapem..Hru nazyvas prepadak roka,kt. ti stale pada bez save etc,a hras ju ? NO ja by som hru kt. som nazval prepadak roka urcite nehral :roll: (pisete bludy)
Cakam totiz na NFS a mam vela casu, RPG ma bavia ;-) Inak bugov objavujem viac a viac a su z kategorie velmi lacnych. My bludy nepiseme, my piseme hole fakty, ale ty ich akosi nevies akceptovat.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

t0m4s3 napísal:Cakam totiz na NFS a mam vela casu, RPG ma bavia ;-) Inak bugov objavujem viac a viac a su z kategorie velmi lacnych. My bludy nepiseme, my piseme hole fakty, ale ty ich akosi nevies akceptovat.
1. Nikde som nenapisal ze to neakceptujem,samozrejme akceptujem tych par bugov kt. hra obsahuje(ale koli tomu ju nenazvem perpadak roka OMG!) (ale zas,ktora hra ich nema ze)
2. Oznacil si hru za prepadak roka..Z tvojich prispevkov usudzujem ze si ho oznacil koli tym par bugom (na kt. /aspon na urcity druh/ existuju pathe,alebo tak-ci nieco take)) Takze som to pochopil takto "bugy = prepadak roka"... Kde si nehal ostatne krasy kt. g3 ma? Keby nemal bugy hodnotenia by isli zavratne na 90% (koli bugom su vacsinov okolo 85+ )
Ked mas rad rgp,mal by si poznat CO JE TO kvalitne rpg (ostatne z tvojich prispevkov to tak nevyzera) ,a mal by si vedet ze tych par bugov moc krasy na gothic 3 neuberaju (i ked preac len taku strvtinku :) )
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

par bugov? patche? hrame tu istu hru? :lol: Oblivion dostal 94% ;-)
Napísať odpoveď