GOTHIC 3!
-
Sparco
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja uz setrim na novu masinuFrorath napísal:NJ akurat som presiel Gothic 2: Die Nacht des Raben... ale sak si dam na mojom 1.8Ghz 640x480 tak mozno rozfakam.. G3... to bdue zazitok z hry
1GB RAM a aspon 128MB grafikou (co je uz dnes pomerne malo, ale niektore GeForcky MXky na tom ficia) si ani neskrtnes
-
uplink
VIP
not even close. BG a Icewind su za a) Infinity papierovy engine b) maju nulovu volnost pohybu ...canopus napísal:je to podobne ako Baldurs Gate alebo Icewindale?
Inac ano je to RPG podla statov trosku [aj ked je uplne iny styl rozdelovania atribute points] ale to je asi len jedna z mala veci co maju spolocne
Su to dve diametralne odlisne hry. Nepodobaju sa ani hratelnostou, ani pohladom [isometric vs. 3rd person], ani prostredim [forgotten realms vs. gothic world], ani stylom hrania [action vs. turn based] vlastne skoro nicim...
-
Andi_Cibula
Addict
Čo ja viem o technickej stránky hry:
Bude potrebovať Windows s jadrom NT (2000/XP), z čoho vyplýva nadupaný procesor a veľa RAM. Podľa môjho názoru to v pohode pobeží na tomto:
(minimálna konfigurácia)
CPU: cca 2Ghz alebo equivalent
RAM: 512MB, pôjde aj na 256, no hrať sa to nebude dať
Grafika: niečo na úrovni middle-range piatej generácie (FX5700/ATI9500)
A na plné detaily bez FSAA a AA v 1024x768
CPU: 2,5 Ghz or equivalent
RAM: 768 MB bude stačiť
Grafika: middle-range šiestej generácie (GF6600/ATI X700)
Bude potrebovať Windows s jadrom NT (2000/XP), z čoho vyplýva nadupaný procesor a veľa RAM. Podľa môjho názoru to v pohode pobeží na tomto:
(minimálna konfigurácia)
CPU: cca 2Ghz alebo equivalent
RAM: 512MB, pôjde aj na 256, no hrať sa to nebude dať
Grafika: niečo na úrovni middle-range piatej generácie (FX5700/ATI9500)
A na plné detaily bez FSAA a AA v 1024x768
CPU: 2,5 Ghz or equivalent
RAM: 768 MB bude stačiť
Grafika: middle-range šiestej generácie (GF6600/ATI X700)
-
darksoldier
Light Expert
co myslite dockame sa vobec uz ma to zacinaPresne opačným príkladom práve vychádzajúceho Oblivionu je Gothic III, ten totiž nie to ešte aby bol dokončený, ale bol aj odložený. Nový dátum znie na september 2006 a aj to ide len o lokalizovanú nemeckú verziu. Autori sa obhajujú tým, že chcú priniesť hru v najvyššej kvalite, no možno do posunu zasiahla aj práve ohlásená ponuka na konverziu hry pre Xbox. V každom prípade fanúšikovia rozsiahlych RPG hier si aspoň budú môcť dovtedy dosýtosti vychutnať Oblivion