gps alebo mobil

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
chrobak
Star
Star

gps alebo mobil

Príspevok od používateľa chrobak »

zdravil vseckych
mam taky problemik potrebujem gps alebo mobil ale len na dva veci pozeranie filmov+gps(samozrejme gps neplatene ako ked mate napr. igo alebo tomtom len spustite a hotovo) nic ine mi tam netreba.

Preco zvazujem aj mobil ked to dokaze aj GPS samotne ? Jednoduche, v aute nemam zapalovac.

takze potreboval by som poradit lacny mobil alebo gps tak do 100e
a neviem ci existuje aj gps ktore si nabijem doma ale ked ano budte taky dobry a dajte sem link

diky vseckym za radu
IceHammer
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: gps alebo mobil

Príspevok od používateľa IceHammer »

chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

ale tam je iba nabijacka do auta a ja nemam zapalovac

inac prave som nasiel toto
http://www.presne.sk/sietova-nabijacka- ... acie-p1832

to akoze kupim nejaku navigaciu cez toto nabijem a fungujem ? ako dlho vydrzi take nabitie ?
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

sietovy adapter mas ku kazdej navigacii.. takze si ho nemusis kupovat.. ano da sa nabit a bez napajania vydrzi cca 1 hodinu zalezi od pouzivana.. mobil do 100€ by som ani nezvazoval kedze s displejom sa to navigacii nevyrovna a tak isto za 100eciek nic extra nekupis..
ja na tvojom mieste to riesim takto: dam si spravit zapalovac (neni to ziadna veda ak ho tam nemas mal by si mat niekde na palubovke aspom vynechane miesto nan alebo ked nie tak ho niekde sikovne skovat napr. pod spolujazdcove nohy.. zapojit by ti to mal kazdy sikovny elektrikar a zapalovac si uz nejaky zozenies ci presne na tvoj model auta alebo z nejakeho ineho..) a kupil navigaciu napr: http://www.alza.sk/navon-n260-pro-d143354.htm alebo potom sa popozeraj po nejakom starsom mie alebo niecom podobnom kde by sa dali nahrat mapy iGO8 a dat si ich tam nahrat a mas to bez problemov.. ale stacit by ti mala aj ta navon sice znacka nic moc ale ma to iGO8 a tak isto to prehrava filmy..
Napísať odpoveď