GPS Navigacia pre N95 8GB
GPS Navigacia pre N95 8GB
Nazdar,
chcem sa spytat, ci mate skusenosti s navigaciami pre n95 8gb, pretoze som nasiel vela navigacii a neviem, ktoru by som si mal dat... garmin, tom...? mam v tom trosku zmatok - aj v tych mapach... naozaj potrebujem radu a vysvetlenie, popripade link na dw a navod... MOC DIQ
chcem sa spytat, ci mate skusenosti s navigaciami pre n95 8gb, pretoze som nasiel vela navigacii a neviem, ktoru by som si mal dat... garmin, tom...? mam v tom trosku zmatok - aj v tych mapach... naozaj potrebujem radu a vysvetlenie, popripade link na dw a navod... MOC DIQ
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ja som si nedavno nahodil mcguider...........robia to slováci ...............a vkuse aktualizuju a opravuju chyby a vylepšuju to je to podla mna super ..........mam ju ako som pisal len chvilu no po dedine to je celkom presne a čo sa týka mesta tak tiež hlasove udaje atd. som neskušal tak tam presnosť nvm..............
presnost asi 10m hore dole... dakedy pred krizovatkou pocita s tym ze si uz odbocil, ale to sa da pretrpiet...
ma pokrytie aj roznych polnych ciest takze ak chcete behat na dakov terenaku alebo skodovici po poliach a podobne nieje problem, McGuider vzdy vie kde ste - o.i. je v nom cesta na vrchol Kralovej Hole
ma pokrytie aj roznych polnych ciest takze ak chcete behat na dakov terenaku alebo skodovici po poliach a podobne nieje problem, McGuider vzdy vie kde ste - o.i. je v nom cesta na vrchol Kralovej Hole
Mozes si tam nahodit aj viac navigacii ...
ja osobne pouzivam Sygic MCguider a osobne musim povedat ze obcas pri nom strasne dobre zabavam ked ma posiela niekam cez pol mesta pritom sa tam viem dostat za 3 min ... Ale taketo problemy ma kazda navigacia ....
mozes vyskusat Garmina, TomTom-a, Sygic a podla toho ktora ti bude najviac vyhovovat tu budes pouzivat
ja osobne pouzivam Sygic MCguider a osobne musim povedat ze obcas pri nom strasne dobre zabavam ked ma posiela niekam cez pol mesta pritom sa tam viem dostat za 3 min ... Ale taketo problemy ma kazda navigacia ....
mozes vyskusat Garmina, TomTom-a, Sygic a podla toho ktora ti bude najviac vyhovovat tu budes pouzivat
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
McGuider kresli cesticky na "dvore" medzi panrlakmi v mojej dedine, ktora ma 300 obyvatelov...Traktorista napísal:vravite ze sigyc je dobry pre slovensko?
bo minule ma nasralo ked som bol pre kamarata v ivanke pri dunaji a nokia maps ju nemal zmapovanu...
som nevedel jak sa dostanem na danu ulicu,...
kresli to prasne polne cesty po ktorych sa prehanaju traktory a cestu na Kralovu Holu, ktora je otovrena len pre obsluhu vysielaca... a mesta su premakane do posledneho detailiku...