GPS navigacia
Re: GPS navigacia
Vyskúšaj.. ja som teraz v januári dával do dvoch starších GPSiek (jedno z toho bolo nejaké Mio) k staršiemu iGO Primo najnovšie mapy, čo boli "prístupné".. a všetko ide. 
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hladam navigaciu ktora do ktorej zadam ulicu alebo popisne cislo a zavedie ma az tam vedeli by ste mi poradit ? s dozivotnymi aktualizaciami
rozmyslal som nad TomTom alebo garmin len s garmin nemam skusenosti tak keby mi poradite nieco dakujem
alebo este teraz som nasiel taketo nieco
http://www.pricemania.sk/katalog/naviga ... parametre/
rozmyslal som nad TomTom alebo garmin len s garmin nemam skusenosti tak keby mi poradite nieco dakujem
Garmin.
S doživotnou aktualizáciou ale začínajú niekde pri cene 200€ tuším. Bazárové aj lacnejšie.
S doživotnou aktualizáciou ale začínajú niekde pri cene 200€ tuším. Bazárové aj lacnejšie.
140 zacinaju dozivotne aktualizacie.
-
chlapec10
Addict
nebude lepsie si kupit navigaciu z ciny, a aktualizacie si "dozivotne" stahovat sam?mihalswk napísal:Hladam navigaciu ktora do ktorej zadam ulicu alebo popisne cislo a zavedie ma az tam vedeli by ste mi poradit ? s dozivotnymi aktualizaciami
-
Fabo
Hardcore addict
Pre koho ako. Trebars moj otec je v pohode schopny updatovat ofiko garmin softverom, ale aby hladal ci strkal mapy do navigacky fakt nehrozi.
-
Chalesnik
Medium Professional
Zdar, dostala sa mi do ruk navigacia Garmin Nuvi 200 alebo 250 nemam ju pri sebe teraz, a chcem sa opytat ci je nieako narocne tam aktualizovat mapy popripade co na to budem potrebovat ? Dakujem.
Ja som potreboval 35€ 
-
Fabo
Hardcore addict
Nuvi 200 v pohode sa da, robim pravidelne. Treba stiahnut set map, nahrat to do garminovskeho programu, osekat co nepotrebujes (celu europu 200 nezvladne, zasekava sa) a nahrat to do GPSky. pomedzi to este nejake kroky ktore si nepamatam.
-
Chalesnik
Medium Professional
Zdravim potrebujem surne radu dostala sa mi do ruk MIO c250,, podla navodu som aktualizoval firmware lenze fw nenahodilo len vymazalo gps do povodnych nastavenia a nemam tam ani povodne mapy,,, chcem sa spytat ako sa dostanem aspon ku povodnym mapam popripade kde stiahnem nejaku inu alternativu ... ? dakujem
-
mihalswk
Medium Professional
ahojte mam garmin 2455 mal by tam byt asistent jazdnych pruhov neviete kde by som to mohol nastavit ?
hladal som to ale nebolo to tam
alebo este tato funkcia
výučbu šetrného jazdného štýlu pomocou bodovania plynulosti rozjazdov/jazdy a brzdenia.
alebo este tato funkcia
výučbu šetrného jazdného štýlu pomocou bodovania plynulosti rozjazdov/jazdy a brzdenia.
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
hladam nejaku navigaciu do 110-120€. Ziadne specialne poziadavky nemam, no mapy aspon strednej a vychodnej Europy a nech aktualizacie nestoja nejako vela. Idealne alza.sk
Dik, K+
hladam nejaku navigaciu do 110-120€. Ziadne specialne poziadavky nemam, no mapy aspon strednej a vychodnej Europy a nech aktualizacie nestoja nejako vela. Idealne alza.sk
Dik, K+
-
Scorpion90
King
Čo hovorite na tuto navigáciu
http://www.nay.sk/nuvi-2497lmt-lifetime ... -parametre
V podstate vyžadujem len doživotnú aktualizáciu + asistent jazdnych pruhov, takže táto navigácia by mala byť OK. Ide mi len o to, či sa v tejto cenovej relácii nenachádza ešte niečo lepšie, aby som zbytočne nevyhodil peniaze.
Dik
http://www.nay.sk/nuvi-2497lmt-lifetime ... -parametre
V podstate vyžadujem len doživotnú aktualizáciu + asistent jazdnych pruhov, takže táto navigácia by mala byť OK. Ide mi len o to, či sa v tejto cenovej relácii nenachádza ešte niečo lepšie, aby som zbytočne nevyhodil peniaze.
Dik
-
Fabo
Hardcore addict
Ja uz by som dnes navigaciu nekupoval, dnes uz mozes rovno kupit nejaky smartphone alebo tablet specialne do auta, a je to univerzalnejsie.
-
Scorpion90
King
má niektorá tablet navigácia asistent jazdných pruhov?
Ak hej, tak sem s ňou...
Ak hej, tak sem s ňou...
-
tacosi
Moderátor
Taktiez Sygic ho ma.
-
Fabo
Hardcore addict
Sygic to ma urcite, a na 95% aj tie dalsie dve mobilne verzie softu z krabiciek. Vlastne ked nad tym rozmyslam tak uz len Garmin nevydal svoju navigaciu na smartfony.
Ahojte pani a damy,
som tu dnes prvy krat.
Vidim, ze ste tu ludia, ktori rozumeju GPS narozdiel odo mna.
Preto by som Vas poprosil o radu:
Mam Android telefon, je to NoName 5-palcovy telefon kupovany v Cine.
V telefone je fabricky nainstalovana navigacia igo8 aj s mapou Slovenska.
Mapa fajn funguje, graficky pekne spracovane, avsak hlasova navigacia je len po nemecky, anglicky a cinsky.
A tu je moja otazka.
Dokazem tam nejakym sposobom "naliat" aj slovensky hlas?
Ako som vravel, je to nezanckovy NoName telefon so softverom Android 4.0.
Ak ano, viete mi prosim "po lopate" vysvetlit kde a ako?
Vopred upozornujem, ze som fakt amater, takze aj veci ktore su mozno pre vas banalne a jednoduche budu pre mna novinka.
Vopred dakujem za kazdu jednu radu k veci.
som tu dnes prvy krat.
Vidim, ze ste tu ludia, ktori rozumeju GPS narozdiel odo mna.
Preto by som Vas poprosil o radu:
Mam Android telefon, je to NoName 5-palcovy telefon kupovany v Cine.
V telefone je fabricky nainstalovana navigacia igo8 aj s mapou Slovenska.
Mapa fajn funguje, graficky pekne spracovane, avsak hlasova navigacia je len po nemecky, anglicky a cinsky.
A tu je moja otazka.
Dokazem tam nejakym sposobom "naliat" aj slovensky hlas?
Ako som vravel, je to nezanckovy NoName telefon so softverom Android 4.0.
Ak ano, viete mi prosim "po lopate" vysvetlit kde a ako?
Vopred upozornujem, ze som fakt amater, takze aj veci ktore su mozno pre vas banalne a jednoduche budu pre mna novinka.
Vopred dakujem za kazdu jednu radu k veci.
-
Arkaz
Addict
Ano vies tam dat akykolvek jazyk a aj akekolvek nove mapy. Staci ich jednoducho nakopirovat do zloziek kde sa IGO nachadza. V zlozke IGO je dalsia zlozka CONTENT a v nej LANG- sem das .zip subor s jazykom a do zlozky MAP das subory map. Nic zlozite =)
Ahoj,
vdaka za rychlu odpoved.
Na jednej strane som rad, ze to pojde, avsak zvysku toho co si pisal uz az tak moc nerozumiem..
Vies to este prosim napisat aj ako pre debila, kde co najdem a tak?
Inak vidim ze si z BA, ja tiez. Pripadne ak by nebol problem sa stretnut aj osobne ukazat, nainstalovat, ak by to bolo tak jednoduchsie.
Dikes moc.
vdaka za rychlu odpoved.
Na jednej strane som rad, ze to pojde, avsak zvysku toho co si pisal uz az tak moc nerozumiem..
Vies to este prosim napisat aj ako pre debila, kde co najdem a tak?
Inak vidim ze si z BA, ja tiez. Pripadne ak by nebol problem sa stretnut aj osobne ukazat, nainstalovat, ak by to bolo tak jednoduchsie.
Dikes moc.