GPS satellite navigation problem s aktualizovanim máp
GPS satellite navigation problem s aktualizovanim máp
Zdravím, kúpil som si navigáciu GPS satellite navigation 7". Všetko je v poriadku ale problem nastal, ked som si chcel aktualizovať mapy. Na stránke naviextras.com som si stiahol naviextral toolbox, nainštaloval ho, spustil a pripojil navigáciu ku pc, ale tento program mi moje zariadenie vôbec nenačítal. PC ho načíta ako nejaké zariadenie(usb) ale bez toho aby mi toolbox načítal navigaciu proste mapy neaktualizujem, jedine ich stiahnuť niekde a nakopírovať ich do navigacie ako na USB. Neviete mi niekto poradiť, čím môže byť spôsobené, že mi to zariadenie toolbox nenačíta ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: GPS satellite navigation problem s aktualizovanim máp
Zrejme problem v USB ovladacoch.
čo to pre mňa znamena? mam nejake riešenie? Sorry za moje primitivne otázky, ale niesom pc expert
Naviextras je vyrobca navigacie? Nikdy som o tom nepocul. Skus napisat viac informacii, GPS satellite navigation 7" je velmi vseobecne. Najlepsie bude, ak zariadenie odfotis z oboch stran. Aky program v tom bezi (iGo, Garmin,...)? Podla toho sa bude dat zistit kde mozes aktualizovat mapy.
na naviextras.com sa to da aktualizovať cez naviextras toolbox, ale ten mi to vôbec nenačíta 
Ok uz vidim, je to oficialna stranka pre aktualizaciu iGO map. Skus zistit presny typ zariadenia, malo by byt v tomto zozname:
https://www.naviextras.com/shop/portal/devicessupport
Ak tam je, tak pohladaj ovladace. Alebo ak ma vyberatelnu pamatovu kartu, tak to mozes skusit priamo s nou.
https://www.naviextras.com/shop/portal/devicessupport
Ak tam je, tak pohladaj ovladace. Alebo ak ma vyberatelnu pamatovu kartu, tak to mozes skusit priamo s nou.
naviextras toolbox mi nenačíta ani pamäťovú kartu, na ktorú som skopíroval obsah zariadenia. na manuále sa píše GPS 84H-3 ale v tom zozname som to ja nikde nenašiel, neviete mi niekto dať link na stiahnutie potrebných ovladáčov na toto zariadenie ?
-
hojko
Site Admin
Ked pripojis zariadenie k pocitacu, ozve sa vo Windowse zvuk, ze si ho pripojil??? Ukaze ti navigaciu ako prenosny disk, resp. flash kartu??? Skusal si si pozriet manual od navigacie??? Kto ti prosim ta poradil kupit nejaku hlupu navigaciu postavenu na iGO???
Ano windovs mi zvukom oznami, že bolo pripojene zariadenie, načita mi ho ako prenosny disk.V manuale nieje nič o aktualizacií písané, problem je len v tom, že mi ju nenačíta naviextras toolbox. Nikto mi to neporadil a rozhodne už druhykrát taku chybu neurobím, žial ludia sa učia na vlastných chybách
To vyzera ako nejaka cinska navigacia, ktovie ci tam je to iGo legalne. Mozno aj preto to nejde ked pouzijes iba pamatovu kartu. Ovladac som bohuzial nenasiel.
-
Arkaz
Addict
Tak tak. Pravdepodobne je tam neorigo igo. Mapy tym padomusis stiahnut inde a nakopirovat ich na kartu