GPU ovladace
GPU ovladace
Dobry den vinsujem,
Kupil som Lenovo Z500, bez OS. Po nainstalovani W7 a ovladacov zo stranky som pre kontrolu klikol na vlastnosti grafiky a je tam Intel Graphics 3000, hoci by tam malo ficat GT740. Je to tento http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z500- ... 433365.htm.
Pocul som, ze sam kompjuter si podla zataze prepina grafiku, ale o tomto stroji neviem, ze ma dve (onboard + samostatnu) grafiky. Da sa to prepinat aj manualne (len pre kontrolu, ci tam ta grafika je, hadam Alza neklame).
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 19:21)
UP!
Kupil som Lenovo Z500, bez OS. Po nainstalovani W7 a ovladacov zo stranky som pre kontrolu klikol na vlastnosti grafiky a je tam Intel Graphics 3000, hoci by tam malo ficat GT740. Je to tento http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z500- ... 433365.htm.
Pocul som, ze sam kompjuter si podla zataze prepina grafiku, ale o tomto stroji neviem, ze ma dve (onboard + samostatnu) grafiky. Da sa to prepinat aj manualne (len pre kontrolu, ci tam ta grafika je, hadam Alza neklame).
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 19:21)
UP!
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: GPU ovladace
sandy bridge, ivy bridge a haswell majú grafiku integrovanú v CPU a výrobcovia si nevyberajú či tam bude alebo nie. Jedine ju môžu deaktivovať ale to by bola blbosť
Grafika integrovana v GPU? Ak si dobre spominam, tak GPU je grafika a podla toho mi v hlave vyvstava otazka - dafuq did I just read?
vymen C za G a hned to pochopis
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Moja chyba 
Ako teda overim pritomnost GT740?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nvidia control panel
-
lowmanek
Light Professional
Stiahni drivre pre tvoju grafiku. Najlepsie rovno od vyrobcu www.nvidia.com/Download/
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
druhá vec, máš 32 bit systém keď inštaluješ 32 bit ovládače ???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Keby daval zle ovladace, teda 32/64-bit, tak ho to upozorni inou hlaskou. Skus drivre zo stranky vyrobcu notebooku.
Ked si clovek ozaj cosi nespravi sam, tak to nema.
Instalacia ovladaca priamo zo stranky nVidia zabrala, aj GPU-Z o tom svedci.
Dakujem, karmu posielam.
Instalacia ovladaca priamo zo stranky nVidia zabrala, aj GPU-Z o tom svedci.
Dakujem, karmu posielam.