canopus napísal:prisiel lingvista DAIR, OT moze byt jedine tvoj, lebo zbytocny spam pre teba , ty budes jeden z tach pubertakov co sa o nich pisala tema kolko mas 14 az 16?
napisal som to len informativne pre teba ci si to vedel. co som na to mal zalozit novu temu. mimochodom tvojou reakciou si sa sam zapisal do skupiny 14-16...
no podla mojho nazoru ... su tie legalne graffity naozaj umenie ... ale tie hnusne tagy a rychle cmaranice nie ... akoze su aj niektore nelegalne pekne a vyzeraju dobre ale keby tym nenicili majetok...
Andy poviem ti ked vidim daky tag alebo nepodareny greafit tak ma to potesi lebo viem ze tam kde byvam sa daco hybe a ked vidim daky tag v buse trebars RCL'S tak ma to tiez potesi lebo viem ake pekne grafity hadzu
tagy zu zakladom graffiti ... ak ich nikto nevie, tak nie je writer ... v zadnom pripade to nesu zadne kleky haky ... pokial ich robi zkuseny writer a pismenka v tagu maju krasny svih tak su pekne ... a tak isto throw ups, pieces atd ... hlavne to chce bombit vlaky vlaky vlaky metra ...
train bombing a bus bombig a wagoon bombing pokial je legal no problemo
ale za nase vlaky sa s tymi grafittmi hambim vobec niekde cestovat kamosi co su v zahranici su zhrozeny zgrafitovanymi vlakmi... to nieje umenie ale HROZA !
Linkman ten hardcore to je to videjko v takej elektricke kde pustia hasak? a ked sa jedna o tie vlaky tak kde mas kamaratov v zahranici? Ked pises ze su zhrozeny zgrafitovanymi vlakmi ?
Poviem ti tak ja sa nehanbim za to co na Slovensku mame myslim tym aj zmalovane vlaky a steny...lebo viem ze vo svete tiez boli, su a aj budu grafity, grafity tu su a aj budu ci sa to niekomu paci alebo nie...nehovorim o malych dedinkach ktore niesu skoro ani na mape... ale v skoro kazdom vacsom meste najdes dake grafity alebo tagy...
no neviem kebyze si vlastnik zeleznic co by si povedal na nase vlaky... moj znamy chytil jednoho co sprejoval na vlaky, dal mu na vyber bud opletacky zo zakonom alebo vycisti vsetky vlaky v depe od grafitov
vybral si tu druhu moznost
ked ste taky umelci tak preco sa bojite zakona
Linkman vies co? kebyze by som boll majitel zeleznic tak by som sa nezaoberal takymi blbostami ako vyzeraju vlaky z vonka ale ako z vnutra a preco nie? Ja by som tie vlaky akurat daval jazdit na tych najvitazenejsich trasach aby ludia vedeli o tych ludoch co to namalovali....A spytal si sa ty alebo niaky tvoj znamy dakeho writera preco to robi co mu to dava?
premakane sa mi pacia pokial su na legal walls , nikde inde nie na vlakoch a autobusoch by mi nevadili ak su zo suhlasom majitela inak je to zlocin a ziadne umenie. Alebo mam napad nech daju majitelov vagonu 10 000 sk za kazdy vozen a nech si namaluju co chcu oni im to potom pretru a ked budu chcet writovat znova tak zase im daju 10 000 sk a tak do kolečka, uvidime koho to skôr prestane baviť