Graffiti
-
Neregistrovaný
grafiti su super teda ovsem ked su pekne lebo ked su tam hatlaniny a veci tomu podobne tak to je onicom a stym majetkom to mate pravdu nemali by ho poskodzovat ale zas trosku zlepsenia nikdy nezaskodi
a votom to je no smutne je to ze ludia s takym talentom ho vyuzivaju takto dalo by sa to pekne vyuzit vo svoj prospech ale to je ich vec
-
worman
Star
- Kontaktovať používateľa:
Páni graffiti to je nieco comu vela ludi nerozumie pretoze kazdy kto je v tom tak reprezentuje svoje meno, svoju reklamu, svoj pocit a verte ci nie ale ked vam ide vase meno na vlaku a vy donho nastupite alebo ho vydite z dialky tak by som vam doporucoval ten pocit zazit!
Samozrejme nieje to o pocitoch ale je to respecte medzi ostatnymi a hlavne reprezentujete seba a keci o tom ze nicime majetok ma vobec netrapia pretoze kolko panelakov je porobených nejákou skur..xxnou reklamou a to netrápi nikoho pretoze je za to zaplatene ze? ale ¨za toto sa plati tiez a omnoho viac a nie len peniaze!
Samozrejme nieje to o pocitoch ale je to respecte medzi ostatnymi a hlavne reprezentujete seba a keci o tom ze nicime majetok ma vobec netrapia pretoze kolko panelakov je porobených nejákou skur..xxnou reklamou a to netrápi nikoho pretoze je za to zaplatene ze? ale ¨za toto sa plati tiez a omnoho viac a nie len peniaze!
Tiez zastavam nazor, ze v pripade graffiti ide o poskodzovanie cudzieho majetku a tak by sa k nemu malo pristupovat aj zo strany zakona. A nahrada skody? Ta sa ci uz s podmienecnym, alebo nepodmienecnym trestom odnatia slobody nevylucuje
Vo svojom okoli som poznal 2_och graffitakov, tipci boli fakt dobri... ked sme raz sedeli na pifsone, sami priznali, ze na povolenom priestranstve by to uz pre nich nebolo zaujimave. Im ide popri prezentovani svojho "umenia" (nie kazda graffiti sa da nazvat umenim) najma o adrenalin. Ak chce teda niekto vyhladavat adrenalin v ilegalite, mal by pocitat s rizikom. That´s it.
Vo svojom okoli som poznal 2_och graffitakov, tipci boli fakt dobri... ked sme raz sedeli na pifsone, sami priznali, ze na povolenom priestranstve by to uz pre nich nebolo zaujimave. Im ide popri prezentovani svojho "umenia" (nie kazda graffiti sa da nazvat umenim) najma o adrenalin. Ak chce teda niekto vyhladavat adrenalin v ilegalite, mal by pocitat s rizikom. That´s it.
-
aquafresh1
Star
-
Nymphested
Zablokovaný
-
braino.swk
Light Professional
neviem este som nevidel graffit na rodinom dome... na panelakoch to je uz ine.. kua ale ten zakon je svinstvo, v nasom meste su uz len 2 aktivny writaz, vsetci ostatny toho radsej nehali. Mojho kamosa chytili aj s dalsim, este ze pred 1. majom... Do riti ale stale s tym maju problemy, vkuse chodia na fizelnu..
-
braino.swk
Light Professional
pekne si to vystiholskenner napísal:mohli by pocarbat cele sidliska vsetko co je sive,biele vsetko co nesvieti farbou proste takmer vsetke budovy vratane mojho baraku
len nech to vyzera ne dake dristy ciernym sprejom
braino.swk napísal:neviem este som nevidel graffit na rodinom dome... na panelakoch to je uz ine.. kua ale ten zakon je svinstvo, v nasom meste su uz len 2 aktivny writaz, vsetci ostatny toho radsej nehali. Mojho kamosa chytili aj s dalsim, este ze pred 1. majom... Do riti ale stale s tym maju problemy, vkuse chodia na fizelnu..
lol akoze to musia byt dobri TOYovia ked sa nechaju chytitLinkman napísal:U nas je writerov viacej zatial chytili len jednoho (chytil ho moj foter ako nam na garaz sprejoval)
2 fuha: teba by mali zatvorit za tvoje dementne prispevky