Graficka karta, alebo win7?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Ch.Daniels
Medium Expert
Medium Expert

Graficka karta, alebo win7?

Príspevok od používateľa Ch.Daniels »

zdar.
asi po roku pouzivania grafickej karty ASUS geforce 8800GT mi z nicoho nič zacalo vypisovat tuto hlašku na obrazku
vsetko to zacalo pri jednej hre, ked mi zrazu rozmazalo celu obrazovku a nasledne restart celeho systemu.od vtedy po kazdom zapnuti systemu mi najskor naskočia na monitore vseliake rozmazane obrazce, potom mi vyhodi tuto hlasku a nasledne sa restartuje PC a takto stale dookola, aj som preinstaloval win7, ale marne.
viem, že ovladacmi to nie je, skusal som ich doslova desiatky, novsie aj starsie.
ked som zmenil gk, aktualnu GT8800 za GT7600, tak problem bol preč.
ked tak nad tym premyslam, tak by to mohol byz problem v gk, kedže na GT7600 je vsetko v poriadku, ale človek nikdy nevie, tak kde je vlastne chyba? odišla karta, alebo to robi win7? bohuzial nemam moznost vyskusat GT8800 na inom pc s inym OS tak neviem definitivne posudit v com to moze byt.
tak sa chcem spytať ci problem nie je nahodou v systeme win7, že by tam nastal nejaky konflikt s GT8800.na jednom fore som cital, že s timto ma problem viacej ludi a po zmene OS s win7 na win xp, alebo vista problemy prestali.

vedel by niekto pomoct ci sa mi oplati preinstalovat win a budem moct potom nadalej pouzivat GT8800 bez nejakych problemov?
pripadne nejake rady, dakujem.
Prílohy
chyba.jpg
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Graficka karta, alebo win7?

Príspevok od používateľa Chalesnik »

skus zmenit ten win ale osobne si myslim ze je to chyba grafiky
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

skús tú 8800 prečistiť a prepastovať, obvykle zvykne robiť problémy keď sa zohreje
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

este mozes vyskusat nahodit ovladace 260.89 a v novom instalatore zaskrtnut policko "cista instalacia" - co uplne vymaze predchadzajuce ovladace gk a nahodi nove
Napísať odpoveď