grafický tablet s displayom

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Jano19
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

grafický tablet s displayom

Príspevok od používateľa Jano19 »

Zdravým :D

Chcel by som aby mi niekto poradil ak vie, aký je najlepší a zároven najlacnejší tablet s displayom. tak aby bol z tých lepších, no nie natolko aby som naň vyhádzal všetky peniaze. Skrátka najlacnejší z fakt dobrých a displayových určite. :) Máte s takými skúsenosti?

A chcel by som sa aj spítať, či poznáte tablet, čo funguje samostatne a je určený hlavne na kreslenie.

Ďakujem :)
Curuj
Addict
Addict

Re: grafický tablet s displayom

Príspevok od používateľa Curuj »

najlacnejší: http://www.alza.sk/genius-kids-designer-d271107.htm :D
mohol si písať cenový strop. všeobecne sú ale grafické tablety s displejmi pekne drahé - od 1000€. otázka znie: potrebuješ to? na občasné kreslenie je to zbytočné kupovať. a ak by ťa táto práca živila, nemáš problém kúpiť nejaký wacom cintiq za 2k€ :) potom by si sem ani nepísal... vykašli sa na to, kúp si galaxy tab, ipad alebo čosi podobné a patlaj si prstom obrazovke :)
Jano19
Light Expert
Light Expert

patlat prstom na obrazovke je urazka xDDD mna to bude mozno zivit :) koncim strednu skolu animaciu a chcel by som to s tym mysliet vazne, no zatial nemam peniaze moc ... viem ze su velmi drahe, preto sa tu pitam ci nahodou nieje nieco lacnejsie a este fajn lebo tento genius G-pen F610 mi uz nestaci pre detailnejsiu robotu, zvlast ked uz tym trochu zarabam :) ale moj sen je Wacom Cintiq 21ux :D ale to je nenormalne drahe, tak sa snazim informovat :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

lacné nezoženieš. skôr investuj do veľkého tabletu bez obrazovky. ale kvalitného. nejaká A4ka. a až bueš zarábať, povýš znova :) lacný kvalitný tablet na grafiku asi neexistuje. možno keby si prehľadal bazáre, inzeráty a podobne. ale aj tak to nebude lacné
Jano19
Light Expert
Light Expert

hej... myslel som... len keby náhodou mal niekto dobrý typ som chcel
Napísať odpoveď