grafika alebo co

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

grafika alebo co

Príspevok od používateľa Andrej08 »

Dobry! Mam problem dakedy som mal Rome total war a fpohode som hraval... Teraz som si to instaloval uz asi treti krat z ineho cd a teraz ked sa to nakopne tak vsade kde prejdem myskou mi stavaju take jej otlacky. Dufam ze ste mi opchopili. Vedeli by ste mi s tym pomoct? A ak nie mohli by ste mi povedat co vsetko by som si mal stiahnut na graficku kartu ak moze byt problem tam?
Diki
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paťko »

nainstaluj to stvrty krat z ineho cd-cka :lol:
foboss
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: grafika alebo co

Príspevok od používateľa foboss »

Andrej08 napísal:Dobry! Mam problem dakedy som mal Rome total war a fpohode som hraval... Teraz som si to instaloval uz asi treti krat z ineho cd a teraz ked sa to nakopne tak vsade kde prejdem myskou mi stavaju take jej otlacky. Dufam ze ste mi opchopili. Vedeli by ste mi s tym pomoct? A ak nie mohli by ste mi povedat co vsetko by som si mal stiahnut na graficku kartu ak moze byt problem tam?
Diki
a robí ti to aj pri iných hrách? skúš ešte options v game a pohraj sa s nastavením, a ešte otázka máš origos alebo si to stiahol?
ak toto nepomôže, tak skús inštalovať aj 4x :wink:
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrej08 »

No v nastaveniach sa neda nic robit lebo cez tu mysku nic nevidim... A napalene to je ale bolo aj prvy krat a dobre to islo..
Napísať odpoveď