Grafika pls help

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Bouncee
Novice
Novice

Grafika pls help

Príspevok od používateľa Bouncee »

Takze cavte borci som tu novy a dufam ze moja tema bude zalozena spravne a nebude porusovat ziadne vase pravidla. Chcel by som sa spytat kupil som si graficku kartu Nvidia geforce 9600 GT OC znacka Inno3D a nejde mi to na maticnej doske intel 945GNT chcel by som sa teda spytat ze co sa stym da robit ta grafika chce zdroj 450W a ja mam 350W myslim ze to je blbost ze preto mi nefunguje ak treba cela zostava. Intel Pentium 2.66Ghz 2 jadrovy ram 1gb (2x512Mb) a co ja viem ta doskal Intel sorento D945 GNT ... Takze by som vas chcel poprosit o pomoc ze co stym ze co by som mal urobit . Za pomoc vopred Dakujem. Prosim pomozte mi uz neviem co stym robit diky aj ked tuto temu vymazete napiste mi niekto co vie co stym prosim Spravu. :oops:
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

No a ako sa tvoj problem prejavuje? A skusal si aj iny zdroj ked vies ze ho mas /aj ked len papierovo/ poddimenzovany?
Bouncee
Novice
Novice

serva pocuj moj problem je v tom objednal som si cez net tuto kartu nevedel som ci bude fungovat ale dufal som v to na krabici aj na oficialnej stranke je napisane ze chce 450w ja mam 350w ale ja osobne si myslim ze 100w ze by nemal byt problem vlozil som ju do kompu restartol komp nahodilo windows ale obrazovka zostala cierna nerozpoznalo asi hardware ale mam naistalovanu graf kartu na zakladnej doske moze byt aj to problem zeby som preinstaloval windows neskusal som preto sa pytam ze ci nevie niekto pomoct
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No pozri, keby si mal znackovy 350W a grafika by officialne chcela 450W bola by ista sanca ze by to slo, lebo oni si tam nechavaju velke rezervy kedze nevedia spotrebu ostatnych komponentov a hlavne, co bude asi aj tvoj problem, nevedia ci tam nebudu sracky ako Eurocase co by to neutiahli ani keby mali o 100W viac. Takze si od niekoho pozicaj lepsi zdroj a skus ho. Na 90% pojde. A byt tebou tak by som ho aj rovno kupil, lepsi zdroj sa vzdy zide.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Bouncee napísal:vlozil som ju do kompu restartol komp nahodilo windows ale obrazovka zostala cierna
Odkiaľ vieš, že nahodilo Windows? Čiže vidíš bootovanie aj ako sa nahadzuje Windows ale nevidíš už priamo nahodený Windows?
Bouncee
Novice
Novice

brm nevidim ale pocujem uvodny zvuk spustenia windowsu.

a stym zdrojom tak rad by som si pozical a veril tomu ze to bude fungovat ale neviem vlastne ci ta graf karta je kompatibilna s mojou maticnou doskou bo mi vravel jeden kamarat ze nemusi byt kompatibilna a neviem to zistit lebo na stranke intel pyta neake capiny .... a este sa chcem spytat co by mohol stat taky good zdroj ...
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fifty88 »

Bouncee napísal:brm nevidim ale pocujem uvodny zvuk spustenia windowsu.

a stym zdrojom tak rad by som si pozical a veril tomu ze to bude fungovat ale neviem vlastne ci ta graf karta je kompatibilna s mojou maticnou doskou bo mi vravel jeden kamarat ze nemusi byt kompatibilna a neviem to zistit lebo na stranke intel pyta neake capiny .... a este sa chcem spytat co by mohol stat taky good zdroj ...
no good a pomerne vykonny zdroj za celkom slusnu sumu je Corsair VX550.
550W. Ale su aj Ine napr Enermax, Fotron.
Pozri si alza.sk a pobehaj tam nejake zdroje.
Bouncee
Novice
Novice

chlapi ale vy si myslite ze to bude isto tym zdrojom bo mam asi ten euro case sracku :D 350W :D ale mala by byt ta 9600Gt kompabitilna s mojou doskou ? normalne zapasovala vsetko no nefungovalo to takze preto sa pytam .... no
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Podľa môjho názoru zdrojom to nebude..... keby to bolo zdrojom, tak sa Ti vôbec nezapne počítač.. resp. sa Ti bude reštartovať. Skôr to vyzerá, akoby si nemal grafiku zapnutú. Podľa názvu chipsetu usudzujem, že máš integrovanú grafickú kartu na doske.. skús po spustení počítača prehodiť kábel do internej grafickej.. podľa mňa Ti zrazu naskočí obraz.

Ak je to tak, tak musíš nejak vypnúť internú grafickú kartu.. pozri manuál ku svojej doske.. možno je potrebný urobiť nejaký zákrok v biose na jej deaktiváciu.

Alebo ma ešte napadá.. dobre máš založenú grafiku? Zapojil si aj napájanie zo zdroja?
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fifty88 »

Bouncee napísal:chlapi ale vy si myslite ze to bude isto tym zdrojom bo mam asi ten euro case sracku :D 350W :D ale mala by byt ta 9600Gt kompabitilna s mojou doskou ? normalne zapasovala vsetko no nefungovalo to takze preto sa pytam .... no
Pokial ta doska, ktoru mas ma rozhranie PCIe, tak by to malo byt kompatibilne...

http://www.shopping.com/xPF-Intel-INTEL ... R-FOR775-R

btw. ako pozeram ta doska ma PCIe takze to pohode zapojis..
ale najskor si zmen zdroj. na tu kartu nemusi kupovat nejaky extra vykonny
na tvoju zostavu bude v pohode aj s rezervou stacit Corsair VX450..
Napísať odpoveď