grafika po inst. ovladacov BSOD
grafika po inst. ovladacov BSOD
vcera pri hrani sa mi hra zminimalizovala a skoncil som vo windowse, najskor som si myslel ze som zabudol zablokovat win klavesnicu ale nezabudol, no zial do hry sa mi uz nepodarilo dostat a ani vypnut ju neslo + som zbadal iste graficke chyba ja vo wine (farebne stvorceky pri hodinach), tak som pc restartol, win nabehol bez problemov (ziadne graficke chyby) tak som to nechal tak a siel spat, dnes rano som Pc normalne zapol, posurfoval po nete a zapol hru, no spravilo to znova a nasledne som dal restart, no uz som do winu nikdy nevosiel, vzdy do skoncilo BSOD, co som si narychlo vsimol (BSOD trval tak 1s) tak problem bol s ovladacmi od grafiky, tak som sa ich snazil preinstalovat na novsiu verziu (z 12.8 na 13.1) ale zial rovnaky vysledok, tak som ju vybral a prepol na integrovanu, odinstaloval ovladace a nasledne znova nahodil grafiku a do winu som bez problemov vosiel (bez ovladacov), tak som nainstaloval znova ovladace (najnovsie) a po restarte opat BSOD
ako poslednu moznost som vyskusal komplet format a novy win ale rovnaky vysledok, po nainstalovani ovladacov BSOD
grafika je saphire 5870 vapor x, ma cca 2,5 roka a mam velke podozrenie ze je KO, zial ine Pc nemam k dispozicii
respektive ma niekto este nejaky napad co by som mal vyskusat?
za kazdu rad vopred dakujem
ako poslednu moznost som vyskusal komplet format a novy win ale rovnaky vysledok, po nainstalovani ovladacov BSOD
grafika je saphire 5870 vapor x, ma cca 2,5 roka a mam velke podozrenie ze je KO, zial ine Pc nemam k dispozicii
respektive ma niekto este nejaky napad co by som mal vyskusat?
za kazdu rad vopred dakujem
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: grafika po inst. ovladacov BSOD
...staršie ovládače...
tak skusil som aj tie starsie ovladace, no presnejsie som sa o to pokusil, teraz sa do winu nedostanem ani bez grafickych ovladacov, takze stav je, ze BSOD nastane vzdy ci uz s alebo bez ovladacov
tak uz neviem
tak uz neviem
-
Grim
Darca
...v tom prípade ak máš možnosť, skús svoju grafiku v inom PC alebo aspoň inú grafiku vo svojom PC...
-
drodos
Medium Expert
teplota danej VGA v idle/load?
je mozne , ze grafika sa prehrieva v kazdom pripade skus ju prepastovat a vycistit od prachu
nezabudni na spravne odinstalovanie predchadzajucich verzii drivers (odinstalovanie driver z windows->safe mod->driver sweeper->nova instalacia vo windows)
je mozne , ze grafika sa prehrieva v kazdom pripade skus ju prepastovat a vycistit od prachu
nezabudni na spravne odinstalovanie predchadzajucich verzii drivers (odinstalovanie driver z windows->safe mod->driver sweeper->nova instalacia vo windows)
takze vyskusana 3870 ultimate (pasivna) a vsetko islo bez problemov, takze asi grafika je fakt KO ale este dneska ju dam kamaratovi nech ju vyskusa aj on a uvidime, nech som si 100% isty (teraz len na 99%
)
drodos: no prehrievat asi tazko, vsak ked je uplne vychladnuta, dam ju dnu a hned ked sa ma nahodit win (plocha) tak BSOD, takze ze by sa zrazu prehriala za 15s ? no ale uvidim ako dopadne u kamarata
drodos: no prehrievat asi tazko, vsak ked je uplne vychladnuta, dam ju dnu a hned ked sa ma nahodit win (plocha) tak BSOD, takze ze by sa zrazu prehriala za 15s ? no ale uvidim ako dopadne u kamarata
Ja mam odskusane na HD3650 AGP (detto iste co ty) ze proste fenom (samozrejme to vydrzi len chvilocku) tak o to lepsie teplovzdusnou nahrievat kompomenty. hlavne jadro,, u mna funguje zarucene,, takych 200C 
black: nechapem co tym myslis, to mam ju akoze opekat ci co?
to akoze na tej 3650 robilo to iste co mne a po tom "opekani" sa to spravilo, ci ako to mam chapat?
no neviem neviem ci by som sa do toho pustil
inac kamarato to vyskusal u seba a rovnaky vysledok, takze je naozaj vadna
inac kamarato to vyskusal u seba a rovnaky vysledok, takze je naozaj vadna
-
IceHammer
Star
Skus sem hodit vypis s BSOD ci to je naozaj grafikou.
Najprv vypni automaticky restart po tejto chybe
tu je navod http://pcsupport.about.com/od/windows7/ ... dows-7.htm
K
Najprv vypni automaticky restart po tejto chybe
tu je navod http://pcsupport.about.com/od/windows7/ ... dows-7.htm
K
ok, len co pride grafika od kamarata tak to este raz nahodim a odfotim
ale potom cim by to mohlo byt ked to iste robi aj kamaratovi? a spolocny menovatel je grafika?
ale potom cim by to mohlo byt ked to iste robi aj kamaratovi? a spolocny menovatel je grafika?
-
IceHammer
Star
Ja netvrdim ze by to nebolo grafikou. Len by bolo dobre vylucit vsetky moznosti.
no ok, za take 3 hod by som ju mal mat tak to este raz vyskusam a dam sem screen
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2013, 14:28)
tak tu mate slubene foto BSOD
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2013, 14:28)
tak tu mate slubene foto BSOD
Áno, zobrať do ruky teplovzdušnú pištol. dať dole celý chladič a fúkať cca 200C vzduch na jadro na takých 5-6 minút. Mne to osobne pomohlo. Samozrejme chyba može byť aj inde, skús to ako poslednú možnosť 
Moje tvrdenie nemusí byť 100% pravdivé.
Moje tvrdenie nemusí byť 100% pravdivé.
to ano na zaciatku znamena ze na vine je grafika? no teplovzdusnu pistol nemam ale skusim sa spytat znamych ci nemaju
dneska som len tak zo srandy vyskusal aj W8 s 5870 a islo bez BSOD ale kazdu chvilu cierna obrazovka a reset ovladacov, to sa nedalo skoro nic robit vo wine ale ziadny BSOD
ale bolo tu nejake BSOD (asi, nebolo to klasicke, asi W8 je ine, vid 2. obrazok) to spravilo pri instalacii ovladacov na 3870 co mam nahradnu, ale inak funguje normalne, aj som sa s nou hral niekolko hodin a bez problemov, tak fakt neviem...
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 22:09)
tak kupil som si novu grafiku a vsetko bezi tak ako ma, takze naozaj bola grafika v ....
diky vsetkym za rady, s tou 5870 sa este skusim pohrat
dneska som len tak zo srandy vyskusal aj W8 s 5870 a islo bez BSOD ale kazdu chvilu cierna obrazovka a reset ovladacov, to sa nedalo skoro nic robit vo wine ale ziadny BSOD
ale bolo tu nejake BSOD (asi, nebolo to klasicke, asi W8 je ine, vid 2. obrazok) to spravilo pri instalacii ovladacov na 3870 co mam nahradnu, ale inak funguje normalne, aj som sa s nou hral niekolko hodin a bez problemov, tak fakt neviem...
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 22:09)
tak kupil som si novu grafiku a vsetko bezi tak ako ma, takze naozaj bola grafika v ....
diky vsetkym za rady, s tou 5870 sa este skusim pohrat