Mal som problém s grafickou kartou, všetko bolo OK, ale spustil som nejakú hru a zdeformovali sa farby, behali pásy po monitore tak som to dal do opravy. Nahodili tam novu grafiku Asus 8500gt a bola testovaná v 3D marku a úspešne. Tak som PC zobral,zapojil doma a pustil obyčajnú poker herňu ( PKR.com) a po chvilke pc zamrzol a restartoval sa. Potom to spravilo znova. Tak som spustil 3Dmark doma a v pohode, lenže pusitl som Call of Duty 4 a ani nenačítalo mapu a sek + reštart. Potom som spustuil znova poker a pri nejakej teplote 70 stupňov to zamrzlo znova. Takže neviem, grafika sa neprehrieva asi keď to zamrzne aj pri novej grafe ( tentokrát bez deformácii obrazu)...
toto nie je sposobene urcite slabym zdrojom.. ten fortron to musi zvladat lavou zadnou... ale aj tak by si mohol skusit napojit tu VGA na nejaku volnu vetvu..
Hral som CoD4 singla, a všetko v poho. vypol som to asi tak po 15 minutách a spustil cod4 multiplayer a ani sa mi mapa nenačítala a zámrz. Po resete som pustil poker.. Hral som asi hodinu a po hodine som prepol okno, prehodil som sa na FireFox a zásek v momente keď som klikol na FF na lište... Takže prehrievaním to asi nebude, keď tam fičí aj 3DMark 5 hodín aj ten poker a teplota je cca 80 stupňov, ale prehodím sa na iné okno a bum ..Zaujimavé