Zdravim mam dva problemi da sa povedat.
1. Mam na notebooku grafiku nvidiu 8400 ktorá ma myslím 256 mega a može si tahat este 1gigac z ramky ktorú mam v pc.
Tam je ramky az nad hlavu. Ale bolo mi povedane ze to treba len niekde nastavit ze kolko ma povolene tahat odtial.
NEVIETE NIEKTO KDE SA TO DA NASTAVIT ?
2. Mam problem s občasaným sekaním v sistéme myslim si že je to grafikou nakolko historia viuzitia ramky a procesoru je minimalna a kedze ma SATA HDD tak si nemysli mez to stoji na jeho rýchlosti.
chcel by som nejaký program ak by sa dalo na SLEDOVANIE vytazenia Grafiky nedá sa nejaký takí indikátor niekde dat aleb onedá sa to niekde aspon odsledovat. Ideálny by bol nejaký ten ukazovatel do toho vista sidebaru co je na boku aby som to stale videl. Aby som mohol povedat ano ta grafika na toto nestaci a preto to seka .....
Lebo už mi trha ja BSplayer a to nieje normalne
VOPRED DIKY
GRAFIKA
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
1. Nájdi si v biose "shared memory" a tam si nastav veľkosť zdieľanej pamäte.
2. Ešte som nevidel, aby systém sekal kvôli grafike. Pokiaľ ti seká video, nainštaluj si kodeky alebo nejaký prehrávač, ktorý už v sebe kodeky má, napríklad KMPlayer. Ak ti seká systém ako taký, príčin môže byť viac, ale nie je to grafikou. Moje odporúčanie, vypni vista side-bar a daj vedieť.
2. Ešte som nevidel, aby systém sekal kvôli grafike. Pokiaľ ti seká video, nainštaluj si kodeky alebo nejaký prehrávač, ktorý už v sebe kodeky má, napríklad KMPlayer. Ak ti seká systém ako taký, príčin môže byť viac, ale nie je to grafikou. Moje odporúčanie, vypni vista side-bar a daj vedieť.
Nech sa divam ako chcem tento bios je asi zatial najejdoduchší aký som videl v podstate je v nom dokopi nič a už vobec nie hento tak neveim co s tým.Hextall napísal:1. Nájdi si v biose "shared memory" a tam si nastav veľkosť zdieľanej pamäte.
v02.61 (C) Copyright 1985-2006, American Megatrends, Inc.
A ten system idem este pozriet co by tam mohlo byt nahovno.
A nevies teda o nejakom indikatore na tu grafiku ?