No aspon ze pád trafildik....ale zo toho už som uplne magor:D
Gramaticke Okienko!
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Filipito napísal:no tak dnes mi ucitelky dali okruhy uciva s ktorych to budem pisat. ucitelka matiky cez vikend pripravy neake priklady a da mi ichzo sloviny mi kamos pozical zosit tak si to prescanujem a poucim sa nieco
![]()
mimochodom staci to napisat na 4. z matiky to znamena mat dobre 2 priklady z 10 , a zo sloviny neviem
-
nestik
Medium Professional
elvo33 napísal:caute zdedil som nejaku pôdu a chcel bi som poziadat o dotacie neviete mi poradit ake dokladz na to budem potrebovat. no a ako to vlasne stimi dotacijami je.
za odpoved dakujem
-
pryja
Darca
Ja som nepozerala nalavo, kto co poslal, len prispevky citam. Mna to istu dobu tiez bavilo, ale uz sem skoro ani nepachnem. Ich to tiez za chvilu prejdejankyi napísal:Pryja, to nebola citacia. Narazal som na to, ako sa tu par ludi vyziva vo vychytavani kazdeho jedneho ypsilonu. Vysledok = niekolko desiatok stran spamu...
-
Sarger
Guru wannabe
janchi napísal:Tak poprve nesed doma podruhe nakop sa doriti za to ze si este nic nespravil a sedel doma Chit bicikel a bicikluj sa nedavaj si otazkupreco? lebo ta to prestane bavit jednoducho neco rob behaj alebo bicikluj teda prihlas sa napr na modelarsky alebo na nieco ale hyb sa preboha ved si chlap a chlapi nesedia doma a nenariekaju ze ich nema nikto rad alebo si najdi frajerku.
-
nestik
Medium Professional
whitecOder napísal:tiez si myslim ze je to v pohode preklad ale anglicky sa my paci viac
Dve take iste zakladne chybylajci napísal:mam 3 antispyware a nic mynenasli povedz aky mam este vyskusat
//autoeditácia príspevku ( 16 May 2009, 11:12 )
lajci ako ja nemozem za to ze si retardovany tak si si tu karmu mohol odpustit
-
audiotrack
VIP
Kosto15 napísal:V skole sme dostali zadanie na program.Neviem si s nim rady.Pomozte my pls lebo ak ho neurobym taq my hrozi reparat skole.
Tu je zadanie:
.
.
.
Prosim pomozte my s tym
-
nestik
Medium Professional
[quote="audiotrack"][/quote]Mozno by mu ten reparat prospel ale z ineho predmetu 
-
nestik
Medium Professional
maks napísal:vedel bi mi nekto poradit program na hudbu ale taky kde mozem uplne vsetko piesen rozlozit na bassy gitara spev a tak nemam na mysli vseliakych virtualDJ a pododbne
proste nieco kde mozem pracovat s kazdim zvukom samostatne
thx