napisal:r4wMUnt34q:Vies, lenze ludia maju tendenciu byt domyslavy a aj z tej pizze by si kludne niekto mohol mysliet, lebo ucitelky moc so ziakmi nezvyknu chodit von a tak, neviem ako u vas . Kazdopadne prajem vela stastia
ostrelovac napísal:Chalani hladam daki dobri program ktori bi pocital data a dokazal bi ma umovedomit ze som ten den stiahol pr. 400 Mb neviete o dakom
10ucen napísal:
-ako vitiahnem zvuk z filmu WMV ???
-ale ja nemislim to
-cleo ,,sorry ,,sak abi som tie veci
-pocuj mozes my
-mozem my to nejako inak visvetlit ???
...
A este k tomu psiemu stekaniu na zrkadlo a nalakaniu sa. Pez vacsinu svojho okolia vnimam cuchom a sluchom (zrakom iba v niektorych pripadoch - zavisle na povahe psa a plemene). Preto mozete strkat psa pred zrkadlo, jemu ti nic nehovori. Neciti nic, nepocuje nic - nic zvlastne nevnima.
ujo kinjeril to sa nehanbíte?
dúfam že za to nedostanem basu
//uplink: myslim si ze to bolo napisane naschval ...mozno parodia na Pezz tie cukriky, pochybujem ze by spravil taku chybu, max preklep, ale tak ci tak .
//kinjeril: Hm najskor preklep. To je tak, ked sa ponahlate frisko nieco dopisat, bo sa k vam blizi sef. : )
//Reli.c: šef hej?! ... uf no neviem ... bolo to v strede textu ... za tým slovom ďalších 225 znakov ... to ten šéf bol kde?! ... alebo chodí o barle?