fruxo napísal:... skutocna hudba je to co vytvarali znamy skladatelia ktory boli doslova "geniusovia" a nie takyto povalaci z ulice , lenze v dnesnej dobe robotov uz ja tato hudba starmodna, nudna... ale stale je to hudba ! umenie ! pisem trocha proti ostatnym zanrom ale pravda je taka no ...
fruxo napísal:... skutocna hudba je to co vytvarali znamy skladatelia ktory boli doslova geniusovia a nie takyto povalaci z ulice , lenze v dnesnej dobe robotov uz ja tato hudba starmodna, nudna... ale stale je to hudba ! umenie ! pisem trocha proti ostatnym zanrom ale pravda je taka no ...
Jednak geniusovia a (fuj jak to bije do oci) znamY skladatelia a takYto povalaci
dobrí deń chcel bi som vas požiadať či bi ste uploadli fil roming napriklad na edisk alebo niekde inde odkial bi som mohol stahovať bez čakania ked ma statickú ip adresu vopred dakujem .
Holubar napísal:takze dalsie vychytavky z fora:castica by sa jednoznacne pise s y nie s mäkkym i.Podstatne mena muzskeho rodu v v genitive a akuzative maju koncovku ov takze napiseme chlapov nie chlapou,userov a nie userou...slovesa v tretej osobe jednotneho cisla maju na konci mäkke i takze nenapisem prejavy sa ,ale prejavi sa,nie upravy prispevok , ale upravi prispevok atd...
a este:predlozka v genitive je z takze sa pytame z coho si prepadol a nie s coho...naopak v instrumentali je predlozka s takze s kym si bol vcera vecer a nie z kym...
no a to uz ked niekto napise vydim s y tak ja uz neviem co si mam mysliet...
]
BTW... Myslis ze clovek, ktory pise muzy a nie muzi vie co je genitiv a akuzativ?
Pomozte mi ako to viriesit
tak ze mam2 kamosov ....ktory chcu tu istu co ja chcem ale oni su ku nej troska zli frajeria sa a ja sa snazim byt normalny aby bola moja.... no ti kamosi ju chcu tiez tak mi prosim vaz pomozete
...hmm no comment, naviac ta skladba vety...chjo
Theking napísal:Pomozte mi ako to viriesit
tak ze mam2 kamosov ....ktory chcu tu istu co ja chcem ale oni su ku nej troska zli frajeria sa a ja sa snazim byt normalny aby bola moja.... no ti kamosi ju chcu tiez tak mi prosim vaz pomozete
...hmm no comment, naviac ta skladba vety...chjo
LOL tak PIPKO to klincuje v kazdom z jeho prispevkov
mna serie toto: ste CHYTREJSI ako piatak? pana keby som videl moju slovencinarku tak by vrazdila. chytrejsi je ceste slovo a v slovenskom jazyku ako slovo chytry nema co robit ! debilna markiza...
vsimol som si ze niektori neovladaju ani zakladne tovrenie tvarov a vetnych konstrukcii co si vsimam tak casto sa pouziva napr. take ze pockam ta pri stanok, miesto pockam ta pri stanku ..a podobne ..ale nevim cim to je alebo napr. pod pri stanok, miesto pod ku stanku ... nehovorim ze sa to vyskytuje presne v tomto tvare a s tymito slovami ale si to niekedy vsimnite ..
Inak mám jednu otázočku..Nikdy neviem čo je správne:
Píše sa KEĎŽE ALEBO KEDŽE
príklad veta: Bol som pri starkej kedže/keďže ma tam poslala mama.
Word mi to vždy opravuje na Keďže tak si to len ujastňujem Vopred dík